Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living (Daylesford, Australia)

Koko talo/asunto Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living (Daylesford, Australia)

Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living

Cousin Gilbert ~ Daylesford ~ PENTHOUSE-STYLE-LIVING Cousin Gilbert // 5 makuuhuonetta // 4 kylpyhuonetta // Penthouse-tyylinen asuminen Daylesfordin sydämessäYleiskatsausYlellinen kiinteistö sijaitsee Daylesfordin kukoistavassa sydämessä. Cousin Gilbert on yksi harvoista koteista, jotka todella onnistuvat erottamaan keskellä upeita majoituspaikkoja, joita Daylesford tarjoaa. Vuodesta upea lampi ja rehevä puutarha tyylikäs sisustus, Cousin Gilbert edustaa siivu kattohuoneisto elää piilossa alueellisessa Victoria.AvaruusCousin Gilbertin sisätilat ovat leikkauksia, joita voidaan odottaa jopa kaikkein mukavimmasta maasta. Kotiin kuuluu yhtenäinen muotoiluestetiikka, tummat kalusteet, jotka tarjoavat kauniin kontrastin kirkkaille valkoisille seinille ja ylelliselle matolle. Loungen tyylikkäissä istumajärjestelyissä ja kaasutakka takaa kodikkaan, mutta hienostuneen ilmapiirin. Kuvakuvat pop-kulttuurista tuovat seinät maalausten ja tulosteiden muodossa, mutta silti silmiinpistävät.Viereisessä ruokasalissa on tyylikäs lasipöytä ja vielä kauniimmat taideteokset. Luonnonvalo suodatetaan suurten ikkunoiden läpi sekä ruokailu- että olohuoneissa. Kuohuviinien puhdas keittiö on varustettu kaikilla tarvittavilla laitteilla ja ovat yhtä tyylikkäitä kuin muualla kotona, jossa on tyylikkäät työtasot ja mustat laatat.Vieraat löytävät itsensä loitolla omaisuuden viihtyisillä makuuhuoneilla. Nämä huoneet ovat kauniisti sisustettuja, valaistu luonnonvalolla ja niissä on korkeatasoiset patjat. Joillakin on jopa ranskalaiset ovet, jotka tarjoavat pääsyn kodin ulkopuolelle.Cousin Gilbert ylpeilee yksi upeimmista puutarhojen ja ulkotilojen kaikista kiinteistöistä Daylesfordin alueella. Talon ja suurimman kasvillisuuden välissä sijaitsee rauhallinen lampi, joka haisee makeaa vettä. Puutarhan ylemmällä kerroksella, jota ympäröi korkea hedge, on kauniisti järjestetty kukkien ja kasvien sekoitus. Koti tarjoaa myös ruohotetun katon, jossa on ulkokäyttöön sopiva katto, joka sopii täydellisesti aterioihin ja viihdyttävään milloin tahansa päivällä tai yöllä.SijaintiHotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla kaupungin keskustassa, ja se sijaitsee erinomaisella paikalla tutustumaan tämän kulttuurikeskuksen kahviloihin, ravintoloihin, gallerioihin ja erikoisliikkeisiin. Ei pidä unohtaa, että Victoria-luonnon luonnollinen loisto löytyy Wombat Hillin kasvitieteellisessä puutarhassa tai viehättävän Daylesford-järven rannalla.Ne, jotka etsivät Daylesfordia maaseudun vetäytymiseen, eivät voi tehdä parempaa kuin sijoittua Cousin Gilbertiin, jossa kattohuoneiston ylellisyys täyttää alueellisen Victoriain rauhan ja hiljaisuuden.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Ilmainen Wi-Fi
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living

  • Onko majoituspaikassa Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living uima-allas?

    Ei, Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living?

    Ei, Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living?

    Lähellä majoituspaikkaa Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living sijaitsevat nähtävyydet ovat ChillOut Festival Daylesford, Creswick Regional Park, Warrenheip, Sovereign Hill, Bacchus Marsh.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living on?

    Majoituspaikan Cousin Gilbert Daylesford Penthouse-style-living peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.