Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country (Newberg, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country (Newberg, Amerikan Yhdysvallat)

Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country

maa casual koti lähellä Newberg, portti Willamette Valley viini maassa Majatalo on suuri, mukava koti vain muutaman kilometrin päässä Newbergistä, Oregonista, porttikaupungista Oregonin Willamette Valley -viinimaahan. Se on ollut saman perheen omistuksessa 1950-luvun lopulta lähtien, ja se sijaitsee perheen 200 hehtaarin tilalla. Tilan tärkeimmät viljelykasvit ovat Oregonin allekirjoitusmutteri, hasselpähkinä (tunnetaan myös nimellä filbert) ja pinot noir-rypäleet. Talon, mutta ei fancy, on tilava ja mukava, ja on ollut suosittu vieraiden kanssa useita vuosia, erityisesti vierailijoita lähellä viinitarhoja ja maistelua huoneet, jotka ovat kiinnostuneita rentoutua maaseudulla, yksityisympäristössä jälkeen päivän kiertueella. Keittiö on hyvin varustettu ruoanlaittoon ja siellä on useita sisä- ja ulkotiloja syömiseen ja rentoutumiseen.Kaksikerroksisen talon yläkerrassa on iso makuuhuone, jossa on king-size-vuode ja pieni kannella, josta on näköala nurmikolle, puutarhaan ja hevosen laitumelle. Kysy alennetun verokannan käytöstä päällikön käyttöön vain 1-2 henkilölle. Keskimmäinen makuuhuone ei ole niin suuri, on king size-vuode ja ikkunoista näkymät viljelysmaahan etelään. Kolmas yläkerran makuuhuoneessa on parivuode (pienempi kuin kuningatar, joten mahdollinen korkeintaan 8 henkilöä voi olla 7, jos kaksi henkilöä ei halua jakaa parivuodetta). Se on myös kannella. Kolme yläkerran makuuhuonetta jakavat äskettäin uusitun kylpyhuoneen, jossa kylvö ja kaksinkertainen pesuallas. Alakerran makuuhuoneessa on melko pieni, kahdella erillisellä vuoteella. Keittiö on tilava ja hyvin varusteltu. Kahvilassa on kaksi ruokailualuetta, yksi keittiöön ja yksi erillinen ruokailuhuone.Koska koti on toimiva maatila, se soveltuu yli 25-vuotiaille aikuisille. Meillä on useita hevosraivaajia, jotka vierailevat ja ruokitaan hevosillaan iltapäivisin. Meillä on nimetty polku kävelijöille, jotka kulkevat viinitarhan läpi ja sitten viinitarhan läpi, sitten pitkin lampia. Se on noin 1,5 kilometriä. Hotellissa on runsaasti pysäköintitilaa ja autokatos, jossa pääsee takaporttiin 'mutahuoneen' kautta keittiöön. On TV-huone, jossa on mukavat tuolit ja sohva, ja TV: ssä on satelliittivastaanotto. Upotetussa olohuoneessa on kaksi mukavaa tuolia, sohva ja takka.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Ilmainen Wi-Fi
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country

  • Onko majoituspaikassa Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country uima-allas?

    Ei, Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country?

    Ei, Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country?

    Lähellä majoituspaikkaa Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country sijaitsevat nähtävyydet ovat Portland Rose Festival, International Rose Test Garden, Portland Classical Chinese Garden, Evergreen Aviation & Space Museum, Mount Angel Abbey, Oregon Zoo, Portland Marathon, Oregon Museum of Science and Industry.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country on?

    Majoituspaikan Country Casual Home Near Newberg, Gateway To Willamette Valley Wine Country peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.