Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates! (Lontoo, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates! (Lontoo, Amerikan Yhdysvallat)

Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates!

Eristetty & yksityinen 'Off the Grid' Camping-mökki, lemmikkieläinystävällinen, upeat näkymät! Oletteko sellainen, joka tykkää teltta-leiristä, mutta haluaisi hieman kodin mukavuudet? Rakastatko eristystä, yksinäisyyttä ja rentoutumista? Yksityisyydensuoja on tällä pienellä leirintäalueella. Sijaitsee kukkulan päällä, kaikki itsessään 10 hehtaarin metsämaalla, jota ympäröi metsä, ja se ylpeilee mäkiä, metsiä ja lampia sekä antaa sinulle kaiken haluamasi yksityisyyden.Lähellä I-75-käytävää, vain 7 min. ajomatkan päässä uloskäynnistä, jolloin pääset läheisiin Lontoon, KY: n tapahtumiin. Se on vain 5 min. ajomatkan päässä Wildcat Adventures Off Road Parkista. Jos etsit edullista paikkaa pään asettamiseksi hauskaa päivän jälkeen, Hilltop on vaikea voittaa. Se on yhden huoneen mökki, jossa on 6 x 20 jalkaa katettu kansi itään päin, josta on upeat auringonnousunäkymät tuon aamukupin kahvia. Tämä on lemmikkieläinystävällinen mökki, jossa on paljon tilaa vaeltaa, joten tuo koirasi ja anna niiden juosta pois, jos haluat. Hän rakastaa hyvin suurta, yksityistä kenttää, jonka mökki sijaitsee. {$ 5. 00 per päivä lemmikkieläinmaksu per lemmikkieläin).Sisällä löydät täyden koon mukavan sängyn sekä kerrossänky, työtasot ja tilaa tallennuslaitteiden tallentamiseen. (Ks. Kuvaosa) Mökin ulkopuolella on tulipalo; (voit ostaa polttopuuta kaupungissa tai tuoda joitakin omia). piknik-pöytä, hiiligrilli ja kauniita nähtävyyksiä ja Jumalan luomisen ääniä. Siellä ei ole sisäistä putkistoa, kuten keittiön pesuallas, kylpyhuone, suihku tai wc, mutta ulkona on aivan kuten mummo ja isoisä. Oven ulkopuolella on vesiliitäntä (kunnallinen vesi). Tarjoamme myös 'Daniel Boone' ulkosuihkun. (pahoillani, vain kylmä vesi, ja se on vain kausiluonteinen käyttö, yleensä huhtikuusta lokakuuhun). Sähköä generaattorin kautta on saatavilla (valinnainen lisämaksusta 15,00 dollaria päivässä; sisältää yhden kaasusäiliön, jos haluat ilmastoinnin, valot, pistorasiat jne.). Kylmempiin iltoihin ja aamuihin on asennettu seinäasennettava propaaniseinälämmitin, joka sisältyy vuokraan. Jos puolueessasi on yli 2 henkeä, haluat tuoda makuupussit, ilmapatjan tai vauvansänkyä levittääksesi lattialle. Pysäköintialue on runsaasti; voit pysäköidä suoraan matkustamon välittömään purkamiseen. Tämä kiinteistö sijaitsee maaseudulla, jossa ei ole kaavoitussääntöjä, joihin kuuluu ääniä. Jos varaat viikonlopun, voit kuulla ajoittain ATV: n ääniä offroad-puistosta. PERUUTUSPOLITIIKKA: Jos peruutat yli 30 päivää ennen varausta, saat täyden hyvityksen. Jos peruutat alle 30 ja yli 8 päivää ennen varausta, saat 50%: n hyvityksen. Jos peruutat vähemmän kuin 8 päivää ennen varausta, et saa palautusta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Tietokone internetillä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Ilmastointi
  4. Satelliitti-TV
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates!

  • Onko majoituspaikassa Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates! uima-allas?

    Ei, Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates!?

    Kyllä, Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates! tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates!?

    Lähellä majoituspaikkaa Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates! sijaitsevat nähtävyydet ovat London-Corbin Airport-Magee Field.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates! on?

    Majoituspaikan Country Cabin: Backyard Pond, Fully Furnished, Check Out Our Low Winter Rates! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.