Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis (Troo, Ranska)

Koko talo/asunto Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis (Troo, Ranska)

Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis

Majoitus 'The Fox and Crow' pitkin Loir allas ja tenniskenttä Saari tarjoaa heijastukset O rentoutua pitkin Loir paimen asettaminen Mill Plain, ilmaisella ulkoilua lapsille ja aikuisille: kuumennettiin teleskooppi suojaan, tenniskenttiä, jokikalastus omaisuutta , vene eläimet.Mökki 'kettu ja varis 'toivottaa sinut tervetulleeksi sen suuri lasiluukku sen Wisteria. Etelään päin talo sijaitsee vastapäätä Big Island, tarjoaa tilaa epätyypillisiä elämän korkeat katot disable tulo, olohuone, keittiö-ruokasali: lasiseinien, loft-leikkiä hiekkakivestä seinät kivestä tai puuta. 4 makuuhuonetta mukavat vuoteet, yksi huone alakerrassa 'kettu ja rypäleet vuoteessa 180 leveä ja 120 vuode.Lattialla: B 'kukko ja kettu' lukee 180, seuraavat kaksi kuperuuden 'Kilpikonna ja kaksi ankat' sänky 140 ja 'The potin kultaa munia' sänky 180. 2 täyttä banis kanssa suuret suihkut, 3 nieluja ja 2 wc.- Toinen mökki, viehättävä pieni talo 'jänis ja Turtle' on 2 makuuhuonetta enintään 4 henkilöä. Sisustus on 'vintage' sininen ja keltainen väri väriaineet.- Saari tarjoaa myös heijastukset O 5 huonetta talossa Master sisustettu ja kalustettu, jonka aiheena oli Fables de la Fontaine. Ulkoasu tilavia ja viihtyisiä huoneita, on suosittu sen hillityn ylellisyyttä ja luova, jokaisessa huoneessa hyväksyä Fable La Fontaine, oman nautinnon. Koti oman majatalo kapasiteetti on 12 henkilöä. Suurta olohuonetta ovat saatavilla: takkahuone, oleskelutila jossa biljardipöytä ja ruokasali käytöstä aamiainen teillä on myös aterian kotona, tuonut sinun, tai valitse terassi, puistossa tai saaresta nauttia Loir ...Kestävä kehitys on todellisuutta Mill Plain: Eri rakennuksia lämmitetään biomassakattilan järjestelmä puuhakkeen, sähköä syötetään sähköinen turbiinin, joka on modernisoitu edelleen uusiutuvia energialähteitä . Kaikki sähköverkot on haudattu, jotta vältetään rummat johdot ja negatiiviset aallot, joten kunnioitat luonnollista oleskelua.HEINÄKUU, ELOKUU: Viikkovuokraus lauantaista lauantaihin

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Kaapelitelevisio
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis

  • Onko majoituspaikassa Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis uima-allas?

    Kyllä, Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis?

    Kyllä, Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis?

    Lähellä majoituspaikkaa Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis sijaitsevat nähtävyydet ovat Circuit des 24H du Mans, Tours Val de Loire Airport, Tour train station, Le Jardin Botanique, Château Royal de Blois, Mini Châteaux du Val de Loire, Blois-Le Breuil Airport, De Valmer.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis on?

    Majoituspaikan Cottage The Crow And The Fox Along The Loir With Pool And Tennis peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.