Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views (Cinderford, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views (Cinderford, Iso-Britannia)

Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views

Viihtyisä merkin mökki suljettu puutarha ja näkymät WOODLAND BARNWoodland Barn alunperin talli ja hayloft omistama paikallinen Collier. Useiden vuosien aikana se muutettiin viihtyisiksi hahmoiksi. Se on ollut lomamatka viimeisten 6 vuoden aikana tervetulleeksi pariskunnille ja perheille. Woodland Barn on koira-ystävällinen. SIJAINTIRauhallisella tiellä laitamilla kaupungin Cinderford ja kylä Littledean, Woodland Barn on täydellinen tukikohta, josta tutustua South Wales, Herefordshire ja Gloucestershire (jotka kaikki ovat noin 30 minuutin ajomatkan päässä). Lähellä monia mukavuuksia kuten kaksi supermarketit ja useita perinteisiä kauppoja kuten lihakauppa, käsityöläinen leipuri ja ruokakauppa.2.krs - MAKUUHUONEETnukkuminen 4 Master kahden hengen kylpyhuone ja kahden hengen huone. Molemmissa makuuhuoneissa on taulutelevisio täydellinen DVD-soitin, Freeview TV, tammen lattiat ja pimennysverhot ulkona palkit makuuhuoneeseen. Molemmissa makuuhuoneissa on näkymä avoimiin kenttiin ja metsään, jossa etäisyydellä pilvenpiirtävä Severn-joki.1. kerros - keittiön ja perheen kylpyhuonePieni portaikko johtaa alas keittiöön, jossa on altistuvat palkit, kvartsipinnat, induktiokeittotaso grilli / uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, pesukone / lauhdutinkuivain ja hidas liesi. Olemme sisällyttäneet monia kodin mukavuuksia koko mökki avuksesi. Pohjakerros - elinympäristöPieni portaikko johtaa alas Lounge / ruokailutila, jossa meillä on SMART TV ja SKY, ilmainen rajoittamaton WiFi ja DVD-soitin i-pod telakka. CD-levyille, DVD: lle, kirjoille ja leikkikalastolle löytyy nuoremmat vieraat. Taulukko, joka istuu 6 syöttötuoli pyynnöstä ilman lisämaksua. Woodland Barn on lattialämmitys kaikkialla.PATIO, BALCONY JA LAWN-ALUEPariovet johtavat patioon ja parvekkeelle, jossa on suljettu nurmikko. Ulkoinen seinä on valmistettu Forest Stoneistä ja se on alkuperäisen ulkoseinän varrella. Nauti näkymäsi mutkittelevasta Severn-joesta, pellot ja ympäröivät metsät, jotka sopivat täydellisesti aterioituun ruokaan. PYSÄKÖINTIWoodland Barn on off road pysäköinti päällystetyllä tiellä mahtuu kaksi ajoneuvoa. LEMMIKKIYSTÄVÄLLINENOlemme mielellämme kestää jopa 2 koiraa sopimuksen mukaan. Mikäli unohdat meillä on koira laukkuja, johtaa ja kulhot omaan käyttöön.VUOKRAUSMAKSUONKaikki vuodevaatteet ja pyyhkeet, keittiöpakkaus (mukaan lukien pesukoneen välilehdet, astianpesuainetabletit, laukut, keittiö ja wc roll, saippua, tee, kahvi ja sokeri).Tervetuloa pakettiHaluamme toivottaa vieraille valita juoman (puna- tai valkoviiniä, paikallisia ales, siiderit tai päärynäsiideriä), suklaarasia, tuoretta maitoa ja leikkokukat.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views

  • Onko majoituspaikassa Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views uima-allas?

    Ei, Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views?

    Kyllä, Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Bristol Temple Meads, Bristol Cathedral, SS Great Britain, Gloucestershire Airport, Concorde at Filton, Blaise Castle House Museum and Estate, Bristol Bus Station, Cabot Circus.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views on?

    Majoituspaikan Cosy Character Cottage With Enclosed Garden And Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.