Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Coral Cove Absolute Beachfront Villa (Korotogo, Fidži)

Koko talo/asunto Coral Cove Absolute Beachfront Villa (Korotogo, Fidži)

Coral Cove Absolute Beachfront Villa

Palvelumajoitukset aivan rannalla Bula ja tervetuloa Coral Cove Beach -huvilaan 'Kotisi eteläisellä Tyynellämerellä'Coral Cove sijaitsee Fidžin kuuluisalla Coral Coast -kadulla, vain yksi tunti kaksikymmentä minuuttia Fidzin kansainvälisestä lentokentästä NadiCoral Cove on lopullinen yksityinen lomailukokemuksesi, joka on luotu yksinomaan perheille ja ystäville, jotka haluavat jotain erilaista ja päästäksesi pois kiireisistä tungosta kalliista lomakohteista.Toimimme samalla tavalla kuin lomakeskuksen kanssa huoneesi ja päähuvila, jota huolletaan päivittäin.Olet varma ehdottomasta yksityisyydestä ja henkilökohtaisesta palvelusta.Kun päätät varata Coral Cove, se on oma keinosi perheellesi ja ystävillesi, etkä jaa niitä kenenkään muun kanssa.Voit itse huolehtia omien aterioiden luomisesta tai antaa meidän tehdä sen sinulle puolestasi palkkaamalla kokenut henkilökohtaisen kokin, voit keskustella ateriasuunnitelmasta saapuessaan ja sitten tuorekaupan ja pitää ateriat tarvittaessa valmistettuna - päivittäinen ruokakomero. tuotteet toimitetaan. Voit myös ostaa omia juomia paikallisilla hinnoilla, ja meillä on runsaasti jääkylmää varastoa. Voimme keittää Lovo-palvelun sinulle ilmoituksella päivällä. Kyseessä on yleensä kala ja paikalliset juurikasvit, jotka on keitetty rannalla maassa, kuten on ollut Fidžian perinne vuosisatojen ajan, täydellinen tuo erityinen juhla!Astu huoneestasi valkoiselle hiekalle ja siirry muutaman askeleen laguunin selkeisiin vesiin, joissa voit nauttia hienosta snorklauksesta. Kokeile rentouttavaa hierontaa vain kuuntelemalla aaltoja, jotka törmäävät ulompaan riuttaan aivan rannalla hieronnassamme .Tärkein Villakompleksi koostuu kahdesta rannan edessä sijaitsevasta bures, toisessa king parivuode ja toisessa king parivuode ja kerrossänky.Tärkeimmässä huvilassa on vastaanotto-oleskelutila, keittiökirjasto, ruokailu- ja viihdealue, jossa on kaksi lomakeskuksen tyyliin sisustettua huonetta, joihin molemmissa on king-size-parivuodeYksityinen laguunin (perheen) bure on itsenäinen ja siinä on king-parivuode päähuoneessa ja parivuode, jossa yläpuolella oleva erillinen sänky erillisessä makuuhuoneessa. Burella on myös oma yksityinen uima-allasJokaisessa huoneessa on ilmastointi, tuulettimilla ja kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla ja wcHenkilökuntamme auttaa sinua siirtoissa ja kaikissa paikallisissa varauksissa, ja koska he asuvat paikallisesti, he ovat valmiina mihin tahansa tapahtumaan. Vakuutamme sinulle miellyttävästä vierailusta Coral Covessa, jossa kuka tahansa voi tehdä niin paljon tai vähän kuin haluaa - haluamme varmistaa, että Fidži-kokemuksesi on ikimuistoinen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Ilmastointi
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Coral Cove Absolute Beachfront Villa

  • Onko majoituspaikassa Coral Cove Absolute Beachfront Villa uima-allas?

    Kyllä, Coral Cove Absolute Beachfront Villa tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Coral Cove Absolute Beachfront Villa?

    Kyllä, Coral Cove Absolute Beachfront Villa noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Coral Cove Absolute Beachfront Villa pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Coral Cove Absolute Beachfront Villa tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Coral Cove Absolute Beachfront Villa?

    Lähellä majoituspaikkaa Coral Cove Absolute Beachfront Villa sijaitsevat nähtävyydet ovat Kula Eco Park, Vatulele Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Coral Cove Absolute Beachfront Villa on?

    Majoituspaikan Coral Cove Absolute Beachfront Villa peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.