Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature (Pilot Point, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature (Pilot Point, Amerikan Yhdysvallat)

Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature

Yksinäisyys ja yksityisyyttä koristavat suuresti kuin mikään muu luonnon keskellä Hemmottele aisteja ja rauhoita sielua, kun olet kääritty Luonnon käsivarsille. Vain pariskunnille ylellinen kuparinvärinen merisäiliö, jonka nimi on Copper Can, on asetettu seitsemän hehtaarin metsäisen laidun keskelle, jossa on valtavia kiviä. Kaikki muuttuu keskusteluksi. Olipa kyse sitten muunnetusta 53 ”Conex-laatikosta” pieni koti ”(siitä ei ole mitään pieniä!), huippuluokan mukavuuksia, yläkertaa, hurjaa luonnonkasvi-takapihaa, kuparia koristeltu keittiö täysikokoisilla laitteilla, astiasto, potti ja pannut, etanolipoltin, kylpylämainen sadesuihku, japanilainen huuhtelukylpy tai yksi -tyyppinen näkymä. Kuparipannun show-tulppa on taiteilijan Pio Diazin Tanskan suunnitteleman muotoilun kattava linssi. Annetun valon ansiosta tuntuu siltä, että olet keskellä mystistä metsää, jossa puun oksat taivutuvat varovasti tuulessa. Maaginen valo ja queen-size-säädettävä värähtelevä sänky kutsuvat spontaanin nappingin, rento lukemisen tai romantiikan. Viehättävä faux-turkis heittää, kylpytakit ja alueen matot täydentävät houkuttelevaa kokemusta. Jos voit repiä itsesi ulos japanilaisesta soaker-kylpyammeesta, on tusinaa mukavaa ja hauskaa paikkaa lähistöllä (olemme alle kahden kilometrin päässä Isle Du Boisin osavaltion puistosta), mutta kuparikannan viehätys on se, että voit on yksinäisyys, yksityisyys, hiljainen yksin aika yhdessä paikassa. Jossain muualla voit muodostaa yhteyden tai muodostaa uuden yhteyden siihen erityiseen henkilöön. Pyydä aamiaista, kun katsot yli laidun, jossa eläkkeelle jäänyt kilpahevonen, Rex ja hänen kaksi pienoiskkoa, Wally ja Beaver, odottavat heidän herkkujaan. Lintuharrastusparatiisi löytyy aivan etuistuimelta syöttölaitteilla ja kylpyillä, jotka tuovat heidät oikein. Perinteistä viihdettä voi katsella 55 tuuman HDTV: tä, jossa on premium-DirecTV-kanavat. Täytä täysikokoisella kannella kuparipannun yläpuolella sijaitsevien hyttysverkko-päiväpeitteiden lepo. Grillaa illallinen grillipaikkaan hiiligrillillä, kun aurinko laskee. Katso kuun nousu, koska se näyttää tasapainottavan kuparipannun yläpuolella, kun viihtyisä palo-kuoppaan ympärillä. Tähän tähtitaivaan taivaan alla on uusia, unohtumattomia muistoja aarteen koko elinkaaren ajan Slye Ranchin Copper Canissa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Vedenkeitin
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature

  • Onko majoituspaikassa Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature uima-allas?

    Ei, Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature?

    Kyllä, Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature?

    Lähellä majoituspaikkaa Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature sijaitsevat nähtävyydet ovat FC Dallas Stadium, Allen Premium Outlets, First Christian Church, Haggard Park, Sherman Municipal Airport, 15th Street Village, Jörg's Café Vienna, North Texas Regional Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature on?

    Majoituspaikan Copper Can - Business, Getaways, Secret Rendezvous, Honeymoon, Elopements,nature peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.