Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace (Bozkov, Tsekin tasavalta)

Koko talo/asunto Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace (Bozkov, Tsekin tasavalta)

Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace

Mukava, tilava huvila, jossa on maisemoitu puutarha ja suuri terassi Tämä tilava huvila sijaitsee etelään päin olevalla rinteellä. Villa Mija on täysin sisustettu ja siinä on ihastuttava puutarha, jossa on suuri terassi ja upea näköala. Pääset pohjakerroksen ylimääräiseen huoneeseen, joka toimii tupakointitilana talvella. Lomamökki sijaitsee rauhallisella paikalla kylän pf Bozkovin laidalla. Tämä mukava omakotitalo sijaitsee vain 10 km Turnovista itään. Turnov on vilkas kaupunki, jossa on kaunis julkinen uima-allas, ja se on hyvä tukikohta, jos haluat tutustua Ceský Rájsiin (Bohemian Paradise). Tämä kansallispuisto oli ensimmäinen, joka oli merkitty luonnonsuojelualueeksi vuonna 1955. Tämän paratiisin houkuttelevin osa on Prachovin (Prachovské Skály) kalliot, joissa on monia hyvin merkittyjä vaellusreittejä. Turnovin keskustassa on alueellinen museo, kaunis 1700-luvulta peräisin oleva kirkko ja 1526-luvulta peräisin oleva kaupungintalo. Sinulla on loma-asunto metsäisessä, vuoristoisessa ympäristössä Ceský Rájin luonnonpuiston ja Krkonošen vuoriston välissä. Semily ja Zelezny Brodin kaupungeissa, jotka ovat vain 4 km: n päässä lomamökistäsi, löydät virkistysmahdollisuuksia, kuten uima-altaat, ravintolat ja jopa 9-reikäinen golfkenttä.Ulkoasu: Alakerta: (avokeittiö (liesi (4 sormella), kahvinkeitin, uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi (+ pakastin)), olo / ruokailuhuone (TV, ruokapöytä, takka), kylpyhuone (kylpyamme suihkulla, pesuallas, wc), lasku) 1. kerroksessa: (makuuhuone (yhden hengen vuode, parivuode, parveke), makuuhuone (parivuode), makuuhuone (parivuode), wc) lämmitys (keskus, puu), terassi (10 m2), puutarha (yksityinen, 800 m2), puutarhakalusteet (5 henkilöä), BBQ (puuhiili), pysäköinti, pöytätennispöytäNämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan päällä. Ne eivät sisälly vuokrahintaan:Tallettaa; 100 €Loppusiivous; sisältyvätLemmikkieläimet; Max. 3; 3 € / lemmikki / y��Petivaatteet; EsittääTourist vero; 0,50 € / yö (ilmaisu)Valinnaiset palvelut, jotka voit järjestää sivustolla:Kylpypyyhkeet; Tuo omatKeittiön liinavaatteet; Tuo omatwifi; VapaaPuu; sisältyvät

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Satelliitti-TV
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace

  • Onko majoituspaikassa Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace uima-allas?

    Kyllä, Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace?

    Kyllä, Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace?

    Lähellä majoituspaikkaa Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace sijaitsevat nähtävyydet ovat Skiareal Spindleruv Mlýn, Areál Aquapark Spindleruv Mlýn, SKI Pec, Jested, Karkonosze National Park, Skiport Velká Úpa, Skiareal U Kostela - Malá Úpa, The Bozkov Dolomite Caves.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace on?

    Majoituspaikan Comfortable, Spacious Villa With Landscaped Garden And Large Terrace peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.