Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location. (Mount Barker, Australia)

Koko talo/asunto Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location. (Mount Barker, Australia)

Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location.

Mukava perhe / pariskunnat / liikematkailutalo rauhallisella, keskeisellä paikalla. Tervetuloa purppura taloon!Tämä ihastuttava ja rauhallinen itsenäinen majoituspaikka sijaitsee Etelä-Australian kauniissa Adelaide Hillsissa, kätkeytyneenä Mount Barkerin kylässä ja vain 25 minuutin moottoritielle Adelaidesta. Hyvin keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli on lyhyen ajomatkan päässä Auchendarroch-talosta illalliselle tai elokuvalle Wallis Cinema Entertainment -kompleksissa, Keith Stevenson Parkissa kävelylle ja mahdollisesti ruokkimaan ankkoja ja Gawler-katua kauppoineen, kahviloineen ja pubeja. Vieraillessasi täällä voit kokea luontoa, ruokaa, viiniä, rantoja ja paljon muuta tutkimalla Adelaiden kukkuloita, Fleurieun niemimaa, Langhorne Creekin ja McLarenvalen viinialueita, etelärannikon rantoja tai Strathalbynin viehättävää kaupunkia 20 minuutin päässä. .Historiallinen Hahndorf on vain 10 minuutin ajomatkan päässä, josta löydät runsaasti ruokia, taidetta, musiikkia ja matkamuistoja käydessään Australian vanhimmassa Saksan kaupungissa.Ehkä lopeta matkallasi maalaistalolla tai Beerenbergin mansikkatilalla. Mitä tahansa valitsetkin, olemme varmoja siitä, että nautit kokemuksesta! Takka ja polttopuut asetetaan sinulle takapihalle, joten kylminä iltoina voit nauttia räjähtävän tulen tunnelmasta. (saatavana vain 29.4.-30.11.)Rakastamme asumista täällä ja kuvittelemme, että sinulla on upea aika!Ominaisuudet:KirjatKahvinkeitin ja ilmainen kahviIlmainen paikallisviiniHerkullinen hedelmäkoriKansi / patio / iso takapihaRuokailuAstiat ja ruokailuvälineetKattilat ja pannutLapsen syöttötuoliDVD-soitinPelitHiustenkuivaajaLämmitys / jäähdytysInternet-yhteysRauta ja lautaLiinavaatteetOlohuoneMikroaaltouuniSavuttomiaUlkona bbqUlkona palo kuoppaanPysäköinti kadullaJääkaappi / pakastinTelevisioLeivänpaahdinPyyhkeetDVD-kirjastoHinnat mukautettu:Alle 12-vuotiaat lapset.Siivousmaksu 1 henkilölle 1 yötä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location.

  • Onko majoituspaikassa Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location. uima-allas?

    Ei, Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location.?

    Kyllä, Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location.?

    Lähellä majoituspaikkaa Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location. sijaitsevat nähtävyydet ovat Glenelg Beach, Adelaide Airport, Adelaide Botanic Garden, Semaphore Beach, Adelaide CBD, City Bridge, Adelaide Oval, West Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location. on?

    Majoituspaikan Comfortable Family/couples/business Stay House In A Quiet Central Location. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.