Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples (Burnham Market, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples (Burnham Market, Iso-Britannia)

Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples

Mukava bungalow, jossa on aurinkoinen viherhuone, on fantastinen lomakohde pariskunnille Tämä viihtyisä kahden makuuhuoneen bungalow, jossa on aurinkoinen viherhuone, on loistava pultti pariskunnille, ystäville tai pienelle perheelle, jotka etsivät hiljaista itsepalveluperiaatetta nauttia milloin tahansa vuodesta erinomaisella paikalla.Sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Burnham Marketin kylän keskustasta, ja se on myös helpon matkan päässä maaseudun kävelyretkistä ja joistakin tämän rannikon parhaista rannoista.Kaksi makuuhuonetta, perheen kylpyhuone, tilava oleskelutila, keittiö, ruokasali ja viherhuone, jossa on täysin suljettu takapuutarha (täydellinen koirille!)Dolphin Cottage hyötyy myös maastopysäköinnistä. Hemmottele itseäsi Netflixillä, kun haluatte yöpyä televisiossa tai kokata herkullisen keittiön.Hotelli sijaitsee pienessä umpikujassa ja upotettuna, mutta helppo kävellä tämän yhä suositun kylän hub-bubiin, rakastat sitä, kuinka helppoa on tutkia koko Pohjois-Norfolkin rannikkoa mökiltä.Lyhyt neljän kilometrin ajomatka tai kävelymatka, on kaunis purjehdus satama ja kylä Burnham Overy Staithe, jossa voit nauttia kävely ulos, mikä on usein autio ranta ... muuten hop autossa ja suunnata Brancaster rannalle, Wells-next -Meri tai Holkham, josta löydät loputtomia kilometrejä pehmeää hiekkaa tai tuoda pyöräsi ja rauhoittamaan hiljaiset radat, joissa näet lintulajeja ja luontoa runsaasti.Rannikkoliikenteen bussi pysähtyy eri paikoissa kylässä ja tarjoaa loputtoman mahdollisuuden yhdistää pitkä kävelymatka hissillä takaisin! Varmista, että jätät aikaa nauttia pubi lounas matkalla, niin monta valita, sinut hemmotellaan valinnanvaraa ja useimmat ovat koira-ystävällinen! Ja tietenkin koirat ovat tervetulleita myös Coasthopper-bussilla!Dolphin-mökki on täydellinen tukikohta koko Pohjois-Norfolkin rannikon tutkimiseen riippumatta siitä, mihin aikaan haluat käydä. Olitpa rakastavat kävelyä, lintujen tarkkailua tai villieläimiä tai vain ihastuttakaa loistavia rantoja, et tule pettymään, mitä tämä loistava maakunta tarjoaa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Kaapelitelevisio
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples

  • Onko majoituspaikassa Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples uima-allas?

    Ei, Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples?

    Kyllä, Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples?

    Lähellä majoituspaikkaa Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples sijaitsevat nähtävyydet ovat The Shrine of Our Lady of Walsingham, Hunstanton Beach, Blakeney National Nature Reserve, Sandringham Estate, Sheringham Beach, Gibraltar Point, Pleasure Beach, Skegness Pier.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples on?

    Majoituspaikan Comfortable Bungalow With Sunny Conservatory Is A Fantastic Bolthole For Couples peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.