Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings! (Palmer Lake, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings! (Palmer Lake, Amerikan Yhdysvallat)

Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings!

Colorado Estate, sisäuima-allas, minuutin päässä Colorado Springs & AFA: sta, ei häitä! Mountain SerenityTämän kartanon perusteet on suunniteltu hyvin ja integroitu mestarillisesti luontoon. Kodin ulkopuolella on rauhallinen suihkulähde, huvimaja ja peitetty kansi nauttiaksesi kauniista Colorado-iltoista. Tämä upea arkkitehtisuunnittelu on täynnä 22 hehtaarin laajoista näkymistä vuoristoon ja kaupunkiin. Suuri huoneessa on puupalkit, kivitakka, holvikatot ja ovet, jotka johtavat ulkoterassille, joka on täydellinen viihdyttävä. Hieno keittiö sisältää kauniit kalusteet, ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet, puulattiat, graniittitasot ja espressokeitin. Päätaso sisältää myös upean sisäänkäynnin, yksityisen Vieras-sviitissä on täysin varustettu kylpyhuone, puoli kylpy, tilava ruokasali ja opiskelu, joka tarjoaa paljon tilaa viihdyttäville vieraille.Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, mukaan lukien makuuhuoneen sviitti, tv, oma yksityinen kansi ja ylellinen kylpyhuone. Yhdessä huoneessa on king-size-vuode ja oma kylpyhuone. Toinen huone, jossa queen-vuode, liitetään 3/4-kylpyhuoneeseen, jossa on kaksinkertainen pesuallas. Neljännessä makuuhuoneessa on tällä hetkellä kaksi erillistä vuodetta ja ne voidaan muuntaa kuninkaaksi etukäteen pyynnöstä.Alemmalla tasolla on suuri sisäänrakennettu baari, jossa on virkistyshuone, joka sopii rentouttavaan viihdyttämiseen. Siellä on yksi lisävuode, jossa king-size-vuode ja kaksi erillistä vuodetta, kaksi 3/4-kylpyhuonetta, tilava virkistyshuone, jossa on täysi baarikeittiö ja pelialue, ja sisäuima-allas porealtaalla.Suunnittele perheen yhdistäminen, yrityksen vetäytyminen tai romanttinen loma tänään.Palveluihin kuuluu:Kaapeli ja Internet5 taulutelevisiota3 DVD-soitintaKeittiössä kaksi uunia, mikroaaltouuni, kaasuhella, jääkaappi, astiat ja ruokailuvälineet.Ruokakomero tilaaExpresso-kahvinkeitinLautapelit, kortit ja elokuvat2 BBQ-grilli takakannella sekä Traeger-tupakoitsijaEdessä suihkulähdePyöreä ajotie, kolmen auton autotalli ja paljon pysäköintitilaa.Pesukone ja kuivaaja

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings!

  • Onko majoituspaikassa Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings! uima-allas?

    Kyllä, Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings! tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings!?

    Ei, Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings!?

    Lähellä majoituspaikkaa Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings! sijaitsevat nähtävyydet ovat United States Air Force Academy, Garden of the Gods, Falcon Stadium, Colorado Springs Airport, North Pole Colorado Santa's Workshop, Pikes Peak, Cheyenne Mountain Zoo, Park Meadows Shopping Center.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings! on?

    Majoituspaikan Colorado Estate, Indoor Pool, Minutes From Colorado Springs & Afa, No Weddings! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.