Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli (Colmar, Ranska)

Koko talo/asunto Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli (Colmar, Ranska)

Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli

COLMAR, 2 makuuhuonetta, uusi, 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta, rauhallinen, puutarha ja suljettu autotalli Mökimme on uusi (vuoden 2014 lopussa). Se sijaitsee erittäin rauhallisella alueella, 10 minuutin kävelymatkan päässä Colmarin historiallisesta keskustasta. Olemme muuttaneet puutarhan alaosassa olevan latojamme viehättäväksi gîteksi. 'La Grange'lla on puurunkoinen julkisivu ja se on kunnostettu kokonaan BBC (vähän kuluttava rakennus) -standardeihin.Gîte sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja sen pinta on 75 m2. Se on täysin autonominen ja siinä on kaikki mukavuudet (TV, Internet-Wifi-Radio jne. ...).Pohjakerroksessa on tilava ilmalukko, jonka avulla voit tallettaa tavaranne, takit jne. ... Portaikko antaa pääsyn ensimmäiseen kerrokseen. Mökki koostuu 2 makuuhuoneesta ('Charlie ja Camille'), joka on sisustettu herkästi, tilavasta yli 30 m2 olohuoneesta ja täysin varustetusta avokeittiöstä. Kylpyhuone ja WC ovat erilliset. Tarjoamme vierailijoillemme suljetun autotallihuoneen, joka sijaitsee gîten pohjakerroksessa. Voit siis jättää auton turvallisesti omaisuudellemme ja siirtyä jalka Colmarin historialliseen keskustaan alle 15 minuutissa.Mökkimme sijaitsee erittäin rauhallisella alueella, jossa on kaikki paikalliset kaupat (leipomo, ruokaravintolat, supermarketit jne.)Se mahtuu 4 henkilöä (kaksi makuuhuonetta). Voit helposti löytää ja käydä läpi Colmarin kujat, tosi yhdistelmä alueemme perinteistä, joulumarkkinoista, kansainvälisesti tunnetuista museoista (Unterlinden, Lelumuseo, Bartholdi), festivaaleistaan (musiikki, elokuva). Kaupunki ei tiedä seisokkeja ja on todellinen arkkitehtoninen helmi.Jos haluat mieluummin ulkona, Vosges ja Schwarzwald odottavat sinua alle tunnin ajomatkan päässä kauniista vaelluksista huippuihin ja moniin järviin.Muutoin Strasbourgin kaupunkiin pääsee tunnissa autolla (tai 30 minuutissa junalla) ja Mulhouseen ja sen museoihin (juna, auto) 30 minuutissa moottoritiellä, jonne pääsee hyvin lähellä vuokrausta.Voit tietysti löytää myös upea 'Route du Vin' ja sen lukemattomat Elsasian kylät, kuten Riquewihr, Kaysersberg, Eguisheim (valittu Ranskan kauneimpaan kylään vuonna 2013), Ribeauvillé jne ...Pystymme neuvomaan sinua ja ilmoittamaan alueen hyvät osoitteet.Ja kiireisen päivän jälkeen, miksi et hyödyntäisi käytettävissänne olevaa puutarhaa ja grillausta, pöytätennispöytää ja erilaisia pelejä myös lapsille ja aikuisille !!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kasino
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Silitysvälineet
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli

  • Onko majoituspaikassa Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli uima-allas?

    Ei, Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli?

    Ei, Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli?

    Lähellä majoituspaikkaa Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli sijaitsevat nähtävyydet ovat Freiburg Breisgau Central Station, Europapark, Gare Centrale de Mulhouse-Ville, Arboretum Freiburg-Günterstal, La Petite Venise, La Bresse - Hohneck, Altes Rathaus, Centre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli on?

    Majoituspaikan Colmar, 2 Mh Huoneisto, 10 Minuutin Kävelymatkan Päässä Keskustasta, Rauhallinen Puutarha Ja Autotalli peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.