Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883 (Hornsea, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883 (Hornsea, Iso-Britannia)

Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883

Mukulamökki, HORNSEA Tämä maalaismainen, viehättävä mökki sijaitsee lähellä Hornsean kylää Yorkshiren itäradalla, ja siinä voi nukkua neljä ihmistä kolmessa makuuhuoneessa.Cobble Cottage on omituinen, viehättävä mökki, joka sijaitsee Hornsean laitamilla, ja hyötyy läheisestä rannikosta. Mökissä on kolme makuuhuonetta, yksi pohjakerros 4ft kahden hengen, yksi king-size-parivuode, yksi sänky, jossa on ulosvedettävä pino-sänky, sekä suihkuhuone ja siinä voi nukkua neljä ihmistä. Loput kiinteistö koostuu hyvin varustetusta keittiöstä ja avoimesta oleskelu- / ruokailutilasta, jossa on sähköinen puulämmitteinen uuni. Kiinteistön ulkopuolelle on pysäköintipaikka yhdelle autolle ja suljettu sorattu puutarha, jossa patio ja huonekalut. Cobble Cottage on upea omaisuus erinomaisella paikalla rannikolla.Palvelut: Kaasu keskuslämmitys. Sähköuuni ja kaasuliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, pesukone, Nespresso-kahvinkeitin, TV ilmaisella näkymällä, WiFi, PS3, DVD. Polttoaine ja teho sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Syöttötuoli ja lastenistuin saatavana pyynnöstä. Matkasänky saatavana pyynnöstä (liinavaatteita ei toimiteta). Pysäköinti maastoon 1 autolle. Suljettu terassi puutarhakalusteineen. Kaksi hyvin käyttäytyvää lemmikkieläintä ovat tervetulleita. Anteeksi, ei tupakointia. Kauppa, pubi ja rannikko 6 minuuttia. Huomaa: Jos paluumatkalle vieraillesi viidestä on vieraillut Cobble Mökissä, tiedustele varauksen tekemistä toimistossaAlue: North York Moorsin kansallispuiston pinta-ala on 554 neliökilometriä, ja maisema vaihtelee kanervan verhotusta solasta ja syvästä syrjäisestä Dalesista upean rannikon kallioihin ja lahtiin, mikä tekee siitä paratiikan kävelijöille.Kaupunki: Hornsean merenrantakaupunki sijaitsee itärannikolla, 15 mailia Bridlingtonista etelään. Tässä lomakeskuksessa on hiekkarantoja ja kävelykadu hoidetuilla puutarhoilla, jotka ovat ihanteellisia perheille. Kaupungin keskustassa on erilaisia pieniä kauppoja, pubeja ja kahviloita. Lähellä sijaitseva Hornsea Mere on Yorkshiren suurin luonnonjärvi ja tarjoaa purjehdusta, kalastusta ja veneretkiä. Yorkin kaupunki ja The Deep at Hull ovat helpon ajomatkan päässä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883

  • Onko majoituspaikassa Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883 uima-allas?

    Ei, Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883?

    Ei, Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883?

    Lähellä majoituspaikkaa Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883 sijaitsevat nähtävyydet ovat Hull Fair, The Spa Bridlington, Filey Beach, North Bay, Humberside Airport, Cliff Lifts, Scarborough Festival of Speed, Car & Motorcycle Hill Climb, Flamingo Land.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883 on?

    Majoituspaikan Cobble Cottage, Pet Friendly, With A Garden In Hornsea, Ref 944883 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.