Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa (Bamburgh, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa (Bamburgh, Iso-Britannia)

Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa

Coastal kivi mökki lähellä Bamburgh ja Budle Bay, lyhyen kävelymatkan päässä rannalta Bayside Mökki on yksi harvoista maatilarakennuksista, joissa on korkeat raed-katot, jotka on muutettu korkeatasoisiksi ja tarjoavat modernit mukavuudet ja laitteet. * Katso uusi videokierros saadaksesi selkeän käsityksen siitä, mitä tarjolla *Se sijaitsee umpikujan sisäpihalla, joka on turvallinen ja pääsee yksityiselle ajotieltä. Hotelli tarjoaa helpon pääsyn kauniille Budle-lahdelle, jolta on näkymät Lindisfarne Priory -kadulle Pyhällä saarella, jossa on Bamburghin kylä ja sen linna vain kilometrin päässä. Mökki sijaitsee ihanteellisesti meren ystäville, suurille hiekkarannoille, linnoille, villieläimille ja Northumbrian maaseudulle. Northumberland on äskettäin äänestetty Best UK Holiday Countyiksi, tule katsomaan itseäsi! Huomaa, että emme hyväksy lemmikkejä.Mökki on sisustettu ja varustettu korkeatasoisesti. Tavoitteenamme on, että Bayside Mökki tarjoaa kodikas ja rentouttavalle tässä kauniissa paikassa. On suuri Master-sviitti Superking vuode, oleskelualue, TV ja Ensuite. Kaksi muuta makuuhuonetta, yksi yhden hengen ja kolmas, joka voidaan perustaa kuin twin tai superking riippuen tarpeista vieraillemme. Patio jossa pöytä ja tuolit ja BBQ tarjoaa lisää syöminen tilaa ja lawned puutarha antaa näkymät lahden kohti Lindisfarne. Puutarha on kahdessa tasossa ylätason tarjoaa näkymät lahden. Tarjoamme suuren BBQ: n, istuimet ulkona ja pesulinjan.Sesonkiaikaan kesäkuusta syyskuuhun me yleensä vain hyväksyä koko viikon tai kaksi viikkoa varauksia alkaa lauantaina. Tämä ominaisuus sopii monenlaisia ​​ryhmiä ystävien etsivät rentouttava paikka viettää aikaa, lapsiperheet haluavat päästä rannalle jalka ja monen sukupolven perheitä, jotka tarvitsevat mukava tila, jossa jokainen voi nauttia olostaan. Kaikki kolme makuuhuonetta ovat sopusuhtaiset kanssa kukaan tarvitse mahtua pieneen tilaan. Katto koko kiinteistön ovat korkeat katettu katto tilaa antaen kevyt ja ilmava tunne koko omaisuutta. Tarjolla on runsaasti käteviä tallennustilaa ..Aiemmat kävijät ovat kommentoineet, kuinka mukava ja viihtyisä omaisuus on, korkeatasoinen kalusteet ja asennus sekä se, että keittiössä on laaja valikoima ruokailuvälineitä, jotka tekevät itsepalveluperiaatteella miellyttävän kokemuksen.Meillä on myös oma Puffin mökki samassa kompleksissa, kiinteistöviite 8635978, myös nukkuu 6 hieman eri kokoonpanossa. Kysy molemmilta ominaisuuksilta, jos etsit suurta ryhmää.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa

  • Onko majoituspaikassa Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa uima-allas?

    Ei, Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa?

    Ei, Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa?

    Lähellä majoituspaikkaa Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa sijaitsevat nähtävyydet ovat Chillingham Castle, Alnwick Castle, Paxton House and Country Park, St . Bartholomews, The Grace Darling Museum, Bamburgh Castle, Lindisfarne Castle, Farne Islands.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa on?

    Majoituspaikan Coastal Stone Cottage Close To Bamburgh And Budle Bay, Use Of Pool & Spa peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.