Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street (Sea Isle City, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street (Sea Isle City, Amerikan Yhdysvallat)

Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street

RARE SINGLE perheen koti. Vain viikko heinäkuun 6. tai 17. elokuuta on käytettävissä Poikkeuksellinen ja ainutlaatuinen singleViikkovuokraus vain. - Historiallinen perhehotelli sisältää kaikki modernit mukavuudet, kuten jäinen kylmä ilmastointi, täydellinen päivitysjohdot ja vesijohto- Nopea langaton internetyhteys ja kaapeli-tv sisältyvät hintaan. 50 tuuman litteä olohuoneessa ja 3 muuta makuuhuonetta. - Klassinen wrap around kuistin asettaa viihtyisä charmia koko kotiin. Katettu katupysäköinti 3 autolle ja mahdollisesti neljäs pieni auto pysäköidään sivuttain.- Koti on tunnettu hyvin varustetuista kohteista oikeassa kodissa, ei 'vain vuokraa'- Sijainti on erinomainen, koska ranta, lahti, kalakaula, ruokakauppa, leipomo, posti, pankki, leikkipaikka, lahden kävelymatka ja kävelykatu (meidän rantatiellä) ovat 1-3- Pieni yksityinen takapiha ruoho, kaasugrilli ja varjopuita. Mukana rantatuolitTämä vuokra-asunto on täydellinen mukava koti, jossa voit käydä ja rentoutua. Olandt House on kuin vierailu parhaan ystäväkotiin. Paras ystävä, joka on järjestäytynyt, organisoitu ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.Kallio tai ruokailla kuistilla tai unelmoinnilla varjoisassa paikassa sycamore-puun alla. Mukavat sängyt ja vuodevaatteet. LEVYT EI SISÄLTYYMukavat vuoteet 14 hengellePuutarha Makuuhuone ensimmäisessä kerroksessa on kuningasAnnabelle's Bed & Bath 2. kerroksessa on kuningasIsoäidin Retreat 2. kerroksessa on kuningatarLastenhuoneen 2. kerroksessa on 2 erillistä ja täysikokoista pinnasänkyäAttic on 1 täysi, 3 kahden hengen ja mukava pinnasänkySijaitsee 2. 5 km: n päässä Garden State Parkwayn Exit 17: sta 4507 Central Avenue -kadullaPERUSVUOKRAUS SISÄLTÄÄrantapyyhkeitä, keittiöpölyjä, talouspapereita, patjatyynyjä, päiväpeittoja, peittoja, rantapyyhkeitä, kylpypyyhkeitä ja mattoja sekä kotitalouksien tarvikkeita.Terveyden ja turvallisuuden osalta asunnot ovat savuttomia! Ja vaikka omistajat ovat lemmikkieläinten ystäville, kiinnittäen huomiota vuokralaisten allergioihin ja paikallisiin hiekkakirjoihin, kodeissa ei ole lemmikkejä!Sinä ja perheesi ovat vastuussa siitä, että lähdet kotiin puhtaana lähtöäsi, mutta myös puhdistamme jokaisen vuokralaisen välillä. Jos haluat liinavaatteiden, siivouspalvelun tai siivouspalvelun, tämä on sovittava etukäteen vierailustasi johtuen pätevän avun puutteesta kiireisen kesäkauden aikana. CHECK IN TIME on lauantaina 15.00 - 17.00 (ei varhaista sisäänkirjautumista)CHECK OUT TIME on kello 10 AMOlemme mukava pari, jolla on aikuisia lapsia, lapsenlapsia ja lemmikkejä. Tämä vuokra-asunto on upein paikka, joka ympäröi sinut ilahduttavalla hengellä. On mielenkiintoisia antiikkia ja yllätyksiä koko. Jos luulet, että hiekka kuuluu rannalle ja rakastaa liinavaatteita ja pitsiä, meillä voi olla täydellinen lomakoti.Avainsanat: Yhden perheen talo pihalla

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street

  • Onko majoituspaikassa Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street uima-allas?

    Ei, Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street?

    Ei, Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street?

    Lähellä majoituspaikkaa Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street sijaitsevat nähtävyydet ovat Boardwalk, Golden Nugget, Lucy the Margate Elephant, New Jersey Home and Garden Show, Cape May Airport, The Atlantic Club, Boardwalk Hall, Caesars.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street on?

    Majoituspaikan Clean, Comfy And Charming Rare Single Family Home. Central Ave. 45/46 Street peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.