Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment (Aclou, Ranska)

Koko talo/asunto Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment (Aclou, Ranska)

Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment

Puhdas, mukava mökki. Ihanteellinen pariskunnille tai perheille. LA HOITO. La MAISMENT on normandialaistyylinen mökki, joka tarjoaa mukavan, puhtaan ja kodikkaan majoituksen. Olemme yrittäneet luoda loma-asunnon, jonka haluaisimme löytää pariskunnana matkustettaessa (kaikki kodin mukavuudet, mukaan lukien wifi) tai matkustellessamme lasten kanssa, kun he olivat nuoria (joutumatta täyttämään autoa lasten varusteet). Se on erittäin lapsiystävällinen: tilava mezzanine-makuuhuone / leikkihuone ja hyvin varusteltu leikkipaikka ulkona suljetussa puutarhassa. Paljon vauvojen / taaperoiden varusteita: 2 vauvansänkyä, 2 syöttötuolia, vauvan kylpyamme, potta, lasten ruokailuvälineet ja lautaset / astiat, portaikko, sängyn kiskot jne. + Runsaasti leluja, kirjoja, DVD-levyjä + pelejä. Päämakuuhuone on alakerrassa kylpyhuoneen vieressä. Siinä on king-size-vuode (160 x 200), 2 laadukasta patjaa ja pinnasänky. Mezzanine-huoneessa on 2 makuuhuonetta, joista toisessa parisänky, toisessa 2 yhden hengen sänkyä ja myös pinnasänky. Kylpyhuoneessa on iso suihku, kaksinkertainen pesuallas ja pyyhekuivain. Keittiössä on hyvin astianpesukone, pesukone, iso jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, sähköuuni, jossa on keraaminen liesi, vedenkeitin, leivänpaahdin, kahvinkeitin jne. Olohuoneessa on mukava 3-paikkainen sohva ja nojatuoli, taulu-tv ja DVD-soitin. Patio ulkopuolella on puutarhakalusteet (pöytä + tuolit + aurinkovarjo + grilli) ulkosalla ruokailuun ja aurinkotuoleja rentoutumiseen puutarhassa. Siellä on leikkimökki lapsille sekä keinut ja liukumäki. Unohtamatta kanoja, jotka ovat suuret hitti lasten kanssa, jotka nauttivat ruokinnasta ruuanäytteille ja palkitaan tuoreilla munilla :-) Hotellissa on 2 uima-allasta, molemmat 15 minuutin ajomatkan päässä. Ihanteellinen nähtävyyksiin: Honfleur + Deauville rannikolla 1 tunnin päässä, D-päivän rannat hieman kauempana. Cerza Wildlife Park on 45 minuutin ajomatka. Monetin talo + puutarhat noin tunnin päässä. Useita paikallisia linnoja (4 20 minuutin ajomatkan päässä), joista toisessa on 18-reikäinen golfkenttä. Urheilun ystäville: pyöräily, melonta, melonta, surffaus, kalastus, golf, tennis, ratsastus ja uinti. Tai vain rentoutua puutarhassa tai alas hiekkarannalla, järvenrannalla Brionnessa. Kävele paikallisissa kaupoissa, sekoitu väestön kanssa ja harjoittele jopa ranskaa! Kävele maaseudulla, nauti edullisista kaupoista Brocante / Foire à Toutissa (katumessuilla), pelaa ranskalaisia petansseja paikallisten kanssa tai siemaile lasillinen viiniä terassikahvilassa katsellen maailmaa.Toinen lomakoti saatavana: Le Batison nukkuu 6.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment

  • Onko majoituspaikassa Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment uima-allas?

    Kyllä, Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment?

    Ei, Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment?

    Lähellä majoituspaikkaa Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment sijaitsevat nähtävyydet ovat Notre Damen katedraali, Le Jardin des Plantes, Palais des Sports Le Kindarena, Hôtel de Bourgtheroulde, La Place du Vieux Marché, Le Pont de Normandie, Eglise Ste Catherine, Deauville – Normandie Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment on?

    Majoituspaikan Clean, Comfortable Cottage. Ideal For Couples Or Families. La Maisment peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.