Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium (Montreal, Kanada)

Koko talo/asunto Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium (Montreal, Kanada)

Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium

Puhdas ja viihtyisä 2 makuuhuoneen huoneisto, joka sijaitsee Olympiastadionin vieressä Paritalo-tason huoneisto rakennettiin äskettäin ja se sisältää:- 2 suljettua makuuhuonetta, joissa on mukavat vuoteet (queen-size makuuhuoneessa ja kaksinkertainen toisessa makuuhuoneessa) + vuodesohva. Siinä on mukavasti 4 henkilöä.- Täysin varusteltu keittiö, jossa on kaikki mitä sinun tarvitsee tuntea olon kotona, vieressä avoin konsepti ruokasali / olohuone- Täysi kylpyamme ja erillinen pesula- Ilmainen wifi- Sisäkatot ovat yli 8ftMeillä ei ole omistettua parkkipaikkaa, mutta kadulla ja vierekkäillä kaduilla on julkinen kadun pysäköintimahdollisuus.Liikkuminen:Pie-IX metroasema on 3 minuutin kävelymatkan päässä asunnosta. Se vie sinut keskustaan ​​alle 15 minuutissa, jolloin yhteydet muihin metrolinjoihin tai busseihin voidaan tehdä.Muutamat ravintolat, apteekki ja nurkkakauppa ovat aivan kadun varrella. Ruokakaupat, huumeiden myymälät, pankit, ravintolat, kahvilat, hedelmäliikkeet, leipomot jne. Löytyvät Promenade Onnellolta, joka on 10 minuutin kävelymatkan päässä.Uppoudu elämään 'la Montrealaise' välttäen keskuksen ytimen hälinästä. Hochelaga Maisonneuven naapuruus on ylös ja tuleva alue, joka sijaitsee Montrealin saaren kaakkoisosassa. Se on lähellä Montrealin satamaa ja lähti liikkeelle teollisuusalueeksi. Viime vuosina se on nähnyt paljon kehitystä ihmisten kanssa, jotka ovat houkutelleet sen pienimuotoiseen tunnelmaan. Vanhan ja uuden saumaton sekoitus antaa tämän työläisluokan naapurustolle sen tunnusomaisen tunnelman. Vanhat Montreal-tyyliset talot ovat moderneja rakennuksia, kierrätettyjä tehtaita ja vanhoja kirkkoja rinnalla. Täysin kalustettu 2 makuuhuoneen huoneisto sijaitsee kävelymatkan päässä Promenade Ontario -messukeskuksesta, jossa on trendikkäitä uusia ravintoloita, kahviloita, leipomoita, myymälöitä ja pubeja viihtyvien ja tosi Quebecois-myymälöiden, baarien, pubien ja ravintoloiden rinnalla. Olympiakeskus on kävelyetäisyydellä ja on hauskaa tekemistä sekä nuorille että vanhoille. Nähtävyydet ovat Olympiastadion, Biodome, Planetaario, Insectarium, Kasvitieteellinen puutarha, Parc Maisonneuve sekä Saputo-stadion (jalkapallofaneille). Ilmoittautua:Voit tarkistaa klo 16-22. Kassalle on klo 11. Jos tarvitset jompaankumpaan joustavuuteen jommasta kummastakin päästä, ilmoita meille ja voisimme majoittaa sinut.Olet tervetullut kirjoittamaan minulle, jos sinulla on kysyttävää, olemme iloisia voidessamme auttaa!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Pyykinpesukone
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium

  • Onko majoituspaikassa Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium uima-allas?

    Ei, Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium?

    Ei, Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium?

    Lähellä majoituspaikkaa Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium sijaitsevat nähtävyydet ovat Le Village, International Airport Montreal, Notre-Dame Basilica, Boulevard St-Laurent, Olympic Park, Palais des congrès de Montreal, Central Station, Biodome.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium on?

    Majoituspaikan Clean And Cozy 2 Bedroom Apartment Next To The Olympic Stadium peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.