Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms (Bath, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms (Bath, Iso-Britannia)

City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms

CITY VIEW - Bath - 2 hengen huoneisto, jossa mahtuu 4 vierasta 2 makuuhuoneessa Kaupunkinäköalahuoneisto on sijoitettu Southcot Place -kadun 11 ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen.Pääsy kiinteistön etuoven kautta johtaa yleiseen käytävään. Tästä eteenpäin huoneistolla on oma sisäänkäynti. Ensimmäisen kerroksen oleskelutila tarjoaa erittäin viihtyisän ja vieraanvaraisen tilan 4 - 5 henkilölle, jolla on suuret sohvat. Viihdettä tarjoaa 50 tuuman UHD-älytelevisio. Mesh-verkko on asennettu maksuttoman wifi-kaistanleveyden varmistamiseksi koko kiinteistössä ilmaiseksi.Ateriaa varten keittiöltä / ruokailutilasta on näkymät takapuutarhaan ja ulos kohti Bathin keskustaa ja lähellä olevaa Bathwick Hilliä, joka on kävelijöiden suosittu paikka. Keittiö on täysin varustettu induktioliedellä, sähköuunilla, astianpesukoneella, jääkaappi-pakastimella, mikroaaltouunilla, liesituulettimella, leivänpaahdin ja vedenkeitin.Kahden kerroksen välisessä välikerroksessa on moderni kylpyhuone, jossa iso kylpyamme ja voimakas suihku, pesuallas ja WC. Portaikko sisäänkäynnin ja ensimmäisen kerroksen välissä on kätevä kodinhoitohuone, jossa on pesukone, kuivausrumpu ja toinen WC. Apulaitteessa on myös silitysrauta ja -lauta vieraiden käyttöön.Osana kunnostusta kylpyhuoneeseen asennettiin lattialämmitys ja tehokkaat lämpöpatterit kaikkialle muualle. On täysin automaattisia lämmityspiirejä, jotka varmistavat, että kaksi kerrosta ovat lämpimiä ja mausteisia tarvittaessa, mutta eivät painostavasti niin yön yli.Ylimmässä kerroksessa on kaksi suurta kahden hengen huonetta. Makuuhuoneissa on korkealaatuiset, erittäin mukavat Vi-Spring-vuoteet, joissa on terävät valkoiset puuvillavuodevaatteet. Kaikissa huoneissa on minimalistinen tunnelma ja ne on viimeistelty käsintehdyillä pellavakattoilla. Jokaisessa makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa, jossa lipasto ja ripustettava kisko. Hiustenkuivaaja on myös käytettävissäsi.Makuuhuone 1 - Kingsize-sänky ja sänky Makuuhuone 2 - Kingsize-sänkyVaikka tämä on hieno tila, portaat (ilman portaita ja laajoilla rakoilla tukikohtien välillä) voivat asettaa erityisiä haasteita liikkuvuusongelmien saaneille ja mahdollisesti pienten lasten perheille.Ota rohkeasti yhteyttä selvittääksesi mahdolliset ongelmat.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms

  • Onko majoituspaikassa City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms uima-allas?

    Ei, City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms?

    Ei, City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms?

    Lähellä majoituspaikkaa City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms sijaitsevat nähtävyydet ovat Bristol Temple Meads, Bath Spa railway station, Roman Baths, Bristol Cathedral, International Airport Bristol, SS Great Britain, Glastonbury Tor, Glastonbury Festival.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms on?

    Majoituspaikan City View - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.