Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Charming Design House On The Sea, With Pool (Santa Flavia, Italia)

Koko talo/asunto Charming Design House On The Sea, With Pool (Santa Flavia, Italia)

Charming Design House On The Sea, With Pool

Viehättävä design-talo, jossa on yksityinen pääsy merelle ja uima-altaalle Sky Blue Design House on tyylikäs ja moderni talo, joka sijaitsee Sisilian pohjoisrannikolla. Se on ylellinen koti, jota ympäröi voimakas sininen taivas ja Sisilian meren kiteiset vedet. Hyvinvointi ja rentoutuminen ovat Sky Blue Design House -hotellin oleskelun avainsanoja: täällä voit hengittää terveellistä Välimeren ilmaa joka minuutti lomastasi, katseesi katoaa horisontissa, jossa meren sininen täyttää sinisen sinisen. taivas, kehosi löytää tasapainon ja energian. Talon vahvuudet ovat suuri terassi merinäköalalla, jota parantaa lasirakenne, joka antaa jatkuvuuden ulkoavaruuteen merelle päin ja antaa sinulle tunteen, että voit koskettaa sitä ja uima-allas (2,40x5,00 metriä) poreallas ihailemaan henkeäsalpaavaa panoraamakuvaa täydellisen rentoutumisen tilassa. Lisäarvo on yksityinen portaikko, joka johtaa suoraan terassilta tasolle niillä kivillä, joilta pääsee merelle, jossa on aurinkotuoleja ja ulkosuihku ja vuodesta 2019 alkaen myös kaksi kanoottia ja kaksi Sup-ruokaa. Vuodesta 2019 alkaen Sky Blue Design House tarjoaa asiakkailleen myös lumoavan SPA: n, jossa on sauna, poreallas ja kromaattinen suihku, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja toistamattoman rentoutumiskokemuksen. Urheilun harrastajille on tarjolla myös joitakin voimistelun työkaluja.Solarium on talon toinen terassi, jossa on lepotuolit ja pöydät, rentoutua auringossa ja ihailla unohtumattomia ja romanttisia monenvärisiä auringonlaskuja.Sky Blue Design House on suunniteltu tarkkaan yksityiskohtiin, ja se yhdistää parhaan kansainvälisen muotoilun laadun perinteiseen sisilialaiseen makuun ja tyyliin. Makuuhuoneet on sisustettu arvokkailla antiikkiesineillä, käsinmaalatut puiset terät, jotka koristavat antiikin jaloiden palatsejen katot, jotka edustavat talon tyylillistä koodia. Talossa voi majoittua jopa 8 henkeä kolmessa kahden hengen huoneessa ja neljännessä makuuhuoneessa, jossa on ranskalainen vuode. Kaksi kahden hengen huonetta on oma kylpyhuone, kaksi muuta makuuhuonetta jakaa kolmannen kylpyhuoneen suihkulla. Kaikissa huoneissa on tallelokero ja ilmastointi. Suurimmassa huoneessa on televisio, jossa on Netflix-tilaus. Keittiö on erittäin toimiva, varustettu kaikilla mukavuuksilla: astianpesukone, leivänpaahdin, vedenkeitin, pieni viinikellari jne. Koko talo on varustettu Wi-Fi ja ilmastointi. Keittiö-TV on liitetty Netflixiin ja Skyiin (urheilu ja elokuva). On myös vedenpitävä Wi-Fi-laatikko, jossa voit kuunnella musiikkia kaikissa huoneissa.Pysäköinti kahdelle autolle (yhteisellä alueella). Pesukone ja kuivausrumpu ovat asiakkaiden käytettävissä.Vuodesta 2019 annamme vieraille mahdollisuuden vuokrata 40 hevosta (ajaa ilman lisenssiä) tehdä päiväretkiä ja tutustua merelle ja Sisilian rannikolle (info ja kustannukset pyynnöstä).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Charming Design House On The Sea, With Pool

  • Onko majoituspaikassa Charming Design House On The Sea, With Pool uima-allas?

    Kyllä, Charming Design House On The Sea, With Pool tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Charming Design House On The Sea, With Pool?

    Ei, Charming Design House On The Sea, With Pool ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Charming Design House On The Sea, With Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Charming Design House On The Sea, With Pool tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Charming Design House On The Sea, With Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Charming Design House On The Sea, With Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Mondello, Aeroporto di Palermo Falcone E Borsellino, Porto di Palermo, Teatro Massimo, Capo Playa, Duomo di Cefalù, Catacombe dei Cappuccini, Mondello.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Charming Design House On The Sea, With Pool on?

    Majoituspaikan Charming Design House On The Sea, With Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.