Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea (Sequim, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea (Sequim, Amerikan Yhdysvallat)

Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea

Chien Noir, vuoristomaisemat ja lemmikkiystävällinen Chien Noir on suloinen mökki rauhallisella viidellä hehtaarilla. Tämä on lemmikkieläinystävällinen kahden makuuhuoneen, yhden kylpymökki, jossa on täysin varustettu keittiö ja kaasuliesi.  Viihtyisässä oleskelutilassa, jossa on sopivia lepotuolia, on propaanihella, joka pitää sinut lämpimänä asettaessasi suosikkikirjaasi. Kuuntele suurella kannella puiden lintuja ja katso, kuinka perhoset lentävät noin katsellessaan kauniita olympiavuoria. Paljon tilaa vaeltaa kiinteistön ympäri ja pelata pihapelejä. Voit jopa rentoutua omenalla tai kahdella kauden aikana. Chien Noir sijaitsee erinomaisella paikalla päiväretkien seikkailuihin.  Päästäksesi helposti moottoritielle 101, viettäkää päiväsi vaelluksella olympia kansallispuistossa tai rantakampaamalla yhdellä monista rannoiltamme rantaviivaa pitkin.  Polkupyöräilijät ja juoksijat nauttivat siitä, että he ovat lähellä minuutin löytöpolkua ja sen mailia ja mailia henkeäsalpaavista maisemista.  Nauti kävelystä monien tuoksuvien Lavender-tilojen läpi, jotka pistettävät Sequimin laakson, pelaavat golfkierroksia Cedars Dungenessissä tai patikoivat Dungenessin sylkeä historialliseen Dungenessin majakkaan.   Haluatko nähdä muutto tänne Sunny Sequimiin? Chien Noir on pitkäaikainen ystävällinen, mikä tarkoittaa, että voit tuntea sääsi niin talvella kuin kesälläkin nauttimalla kotoa ja aluetta kuukauden tai kahden ajan.  Tämä on lemmikkiystävällinen ominaisuus; tiedustele koiran painon ja rodun perusteella. Lisämaksu 25 dollaria / yö lemmikkieläinmaksu koiraa kohti lisätään varauksen yhteydessä. Enintään 2 koiraaSaapumisaika on kuusitoista; Lähtöaika on mennessä klo 11.00Tupakointi kiellettyEi tapahtumia / ilotulitustaPeruutuskäytäntö:Kaikkien peruutusten on oltava kirjallisia.Varaukset, jotka peruutetaan ennen 60 päivää saapumispäivästäsi, saavat täyden hyvityksen alkuperäisestä maksusta, josta on vähennetty 35 dollarin palautettava käsittelymaksu.Varaukset, jotka peruutetaan 31–60 päivän kuluessa saapumispäivästäsi, saavat 50% palautuksen maksetuista varoista, joista vähennetään 35 dollarin palautusprosenttipalkkio.Varaukset, jotka peruutetaan 30 päivän kuluessa saapumispäivästä, saavat takaisin VAIN Siivousmaksu. Päivämäärät on pidetty yksinomaan sinulle, mikä tarkoittaa, että olemme kääntäneet muut kyselyt pois, ja meillä on velvollisuus maksaa talonomistajalle vahvistasi varauksesi. Siksi kehotamme sinua ostamaan erillinen matkavakuutus odottamattomista tapahtumista, joita et voi hallita ja jotka voivat vaikuttaa matkasuunnitelmiin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea

  • Onko majoituspaikassa Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea uima-allas?

    Ei, Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea?

    Kyllä, Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea on?

    Majoituspaikan Charming Cottage Close To The Mountains And The Sea peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.