Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Charmante Wohnung Mit Balkon (Dresden, Saksa)

Koko talo/asunto Charmante Wohnung Mit Balkon (Dresden, Saksa)

Charmante Wohnung Mit Balkon

Viehättävä huoneisto parvekkeella 'Neustadtperle' -huoneistomme sijaitsee keskellä Dresdenin vilkkainta aluetta, Outer Neustadtia, ja siten yhdellä suurimmista kaupunkialueista, joilla on suljetut Wilhelminian tyylin rakennukset. Vaikka oletkin 'keskellä elämää', voit nukkua rauhallisesti yöllä, koska asut kadun ulkopuolella yhdessä viidestä Kunsthofpassage -puiston pihasta. Tämä ainutlaatuinen kompleksi luotiin vuosina 1997-2001. Listatut talot on kunnostettu laajasti Dresdenin arkkitehtien ja taiteilijoiden yhteistyössä. Jokaisella pihalla on oma suunnitteluteema, joka toteutettiin talon julkisivuilla erittäin mielikuvituksellisella ja leikkisällä tavalla. Galleriat, pienet kaupat ja kahvilat sekä useat suihkulähteet elävöittävät paikkaa, kaikille aisteille on ilo kävellä sisäpihoilla. Läheisyydestä löydät lukuisia muita baareja, ravintoloita, kahviloita, pubeja ja klubeja. Kaksi elokuvateatteria ja kauppaa päivittäisiin tarpeisiin ovat vain kivenheiton päässä, seuraavaan raitiovaunupysäkkiin pääsee kahdessa minuutissa, historiallinen keskusta Zwingerin ja Semper Oopperan kanssa noin 25 minuutissa, ja se kestää 6 minuuttia junalla Albertplatzin pysäkiltä. Yhteys kaukoliikenteeseen on myös erittäin kätevää, koska Dresden-Neustadt-rautatieasema (1 km) on lähellä, lentokenttä on noin 7 km: n päässä.Huoneisto sijaitsee kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa ja on sisustettu kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin. Jokainen olohuoneen kahdesta nahkaisesta nojatuolista voidaan muuntaa mukavaksi sängyksi yhdellä kädellä, jotta lapsi voi nukkua tarvittaessa kolmantena. Keittiöstä löydät myös kaiken mitä tarvitset pidempään oleskeluun, ts. Liesi uunilla, kahvi- ja espressokeitin, astiat, kattilat, pannut, sähköinen sitruspuristin, jääkaappi ...Kylpyhuoneessa on kylpyamme suihkulla ja hiustenkuivaaja. Pyyhkeet ja liinavaatteet toimitetaan tietenkin, pidempään oleskeluun voidaan suorittaa välipuhdistus pyynnöstä. Huoneistossa on iso parveke, iltapäivän aurinko, joka ulottuu kylpyhuoneesta keittiöön olohuoneeseen. Voit myös tupakoida siellä. Makuuhuoneesta löydät kauniin lipastokaapin sekä kaapin Biedermeier-ajanjaksolta, jotka molemmat ovat käytettävissä omaisuutesi säilyttämiseen. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, hyvin säilynyt, vanha lattiapäällyste oleskelu- ja makuutiloissa luo erittäin viihtyisän ilmapiirin. Huoneistossa on tietysti TV, DVD-soitin, stereot ja WiFi, myös pesukone.Parkkipaikan hinta on 3 euroa 24 tunniksi. Jos yövyt kanssamme pidempään, etsimme myös tapaa pysäköidä auto ilmaiseksi 0,5–1 km: n päässä, tiedämme paikat.Niille, jotka etsivät rentoutumista, on myös syytä mainita, että sekä Elbwiesen että Dresdner Heide kutsuvat sinut kävelylle ja ovat helposti saavutettavissa jalka.Dresdenissä oleskelusi aikana olemme käytettävissäsi milloin tahansa ja voimme myös tarjota sinulle vinkkejä ja ehdotuksia pyynnöstä.Tervetuloa,Oda ja Olaf.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Charmante Wohnung Mit Balkon

  • Onko majoituspaikassa Charmante Wohnung Mit Balkon uima-allas?

    Ei, Charmante Wohnung Mit Balkon ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Charmante Wohnung Mit Balkon?

    Kyllä, Charmante Wohnung Mit Balkon noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Charmante Wohnung Mit Balkon pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Charmante Wohnung Mit Balkon ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Charmante Wohnung Mit Balkon?

    Lähellä majoituspaikkaa Charmante Wohnung Mit Balkon sijaitsevat nähtävyydet ovat Dresdenin päärautatieasema, Frauenkirche, Bahnhof Dresden-Neustadt, Altmarkt Galerie, Dresdenin lentokenttä, Brühlsche Terrasse, Innere Altstadt, XXL.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Charmante Wohnung Mit Balkon on?

    Majoituspaikan Charmante Wohnung Mit Balkon peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.