Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m (Arcachon, Ranska)

Koko talo/asunto Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m (Arcachon, Ranska)

Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m

PERHEEN VILLA-SYDÄN ARKAKONNA. RANNAS 400 m - KAUPUNKIKESKUS 300 m Tutustu Villa Rhapsodie -osaan, tilavaan baskikylähuvilaan ja sen viehättävään ja luonteenomaiseen sisustukseen erilaisilla tiloillaan, jotka tekevät mahdolliseksi ihanteellisesti ja mukavasti yhden tai kahden perheen, jotka jakavat lämmitetyn ja turvallisen 8 x 4 metrin uima-altaan, 3 terassia ja puutarhan maisemoitu aidattu. Kaksi sisäänkäyntiä, 900m2: n kiinteistön eteläinen sisäänkäynti ja länsi-sisäänkäynti, mahdollistavat pääsyn Villa Rhapsodielle, joka on erotettavasti jaettu kahteen vierekkäiseen ja kommunikoivaan kokonaisuuteen puutarhan ja uima-altaan kautta: La Grande ja La Petite Rhapsodie.Grande, joka on ihanteellinen 6 vuodepaikkaa, koostuu varustetun keittiön pohjakerroksessa, olohuone ruokasalilla Arcachon-tyylisellä verannalla 8-10 henkilölle ja viihtyisä oleskelutila rentoutumiseen ja mediaa. Yläkerrassa kylpyhuone, jossa kylpyamme ja pesuallas, erillinen wc ja 3 makuuhuonetta: ensimmäisessä makuuhuoneessa 1 parivuode 160, oma suihku ja pesuallas, toisessa makuuhuoneessa 1 parivuode 160 ja iso parveke, ja kolmas makuuhuone, jossa 2 erillistä 90 vuodetta, pesuallas.Puutarhatasolla pesula, jossa pesukone, kuivausrumpu, ... ja erillinen wc.La Petite Rhapsodie, 4 vuodetta, koostuu varustetusta keittiöstä, olohuoneesta, WC: stä ja 2 makuuhuoneesta:länsimainen makuuhuone, jossa 1 parisänky 160 ja suihkuhuone ja oma suihku, ja toinen pohjoinen makuuhuone, jossa 1 parisänky 160, jossa suihku ja oma suihku.Rentoudu aperitiivin kanssa yhdellä kolmesta peitetystä, varjostetusta tai täydestä aurinkoterassista, josta on miellyttävä näkymä aidattuun maisemoituun puutarhaan kuuluvalle uima-altaalle näkymätön:Peitetyssä Kaakkois-terassilla on mukavat puutarhakalusteet 10 hengelle uima-altaan päin ja lähellä sijaitseva grilli / plancha.Etelään päin olevalla katetulla terassilla on ruokapöytä 6 hengelle, josta on suora näkymä uima-altaalle.Osittain peitetyllä länsiterassilla on ruokapöytä 4–5 henkilölle.Kiinteistössä on parkkipaikka 2-3 autolle.Allas- ja puutarhahuoltopalveluita tarjotaan kerran viikossa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m

  • Onko majoituspaikassa Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m uima-allas?

    Kyllä, Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m?

    Ei, Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m?

    Lähellä majoituspaikkaa Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m sijaitsevat nähtävyydet ovat Aéroport de Bordeaux, de Carcans Bombannes, Port d'Arcachon, Plage des Abatilles, Dune du Pilat, lacanau ocean, Parc Bordelais, Parc Mauresque.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m on?

    Majoituspaikan Charmante Villa Familiale Coeur Arcachon Quartier Ville Dhiver, Plage A 400m peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.