Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Character Sea Front Villa With Panoramic Views. (Castlepoint, Uusi-Seelanti)

Koko talo/asunto Character Sea Front Villa With Panoramic Views. (Castlepoint, Uusi-Seelanti)

Character Sea Front Villa With Panoramic Views.

Hahmo merinäköalalla huvila, josta on panoraamanäkymät. Castlepoint on erittäin suosittu kohde, joka tunnetaan dramaattisesta maisemastaan ja uskomattomasta surffauksesta. Siellä on myös laguunialue, joka sopii erinomaisesti rauhallisempiin vesiurheilulajeihin, kuten melontaan, meluasemaan nousemiseen ja pienempiin lapsiin. Paikallinen kauppa / teehuoneet ovat kahden oven päässä. Heillä on kaikki perusasiat ja he tekevät hienoja takeeita sekä L'Affare -kahvia. On golfkenttä, joka sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä, plus The Whakatiki - loistava paikallinen pubi, jossa tarjoillaan hyviä ruokia. Kalastus on elämäntapa, jossa on runsaasti kaimoana mukaan lukien paua. Pipit voidaan kerätä vain metrin tai kahden päässä rannalta, mikä tekee loistavista pirteistä. On olemassa lukuisia paikallisia kävelyretkiä, joista on upeat näkymät, kuten kiipeily Castlerockiin. Joskus kesällä on hienoa hiekan pinnan alla olevia fosforoivia mikro-organismeja. Kun kävelet rannalla pimeän jälkeen, ne valaisevat jalansijaasi - uskomaton ilmiö!Castlepointin ranta valittiin Uuden-Seelannin parhaaksi rantaksi vuonna 2014. Se on kaunis ja laaja ja vuorattu Pohutakawa-klassiseen Uuteen Seelantiin.Rannan toisessa päässä on hämmästyttävä iso hiekkadyyni, joka on loistava nopeuttamiseen boogie-aluksella. Mataikona on pieni asunto 10/15 minuutin ajomatkan päässä mäen yli, jossa on vielä suurempi hiekkadyyni plus uskomattomia kivimuodostelmia - puhumattakaan kallioaltaista ja pauan metsästyksestä laskuveden aikaan.Kävele erän takaosa rinteessä ja rentoudu upealla näkymällä. Se on yksi iso leikkipaikka sekä lapsille että aikuisille ja se on täydellinen lomapaikka rentoutua ja tuulettaa. Käytettävissäsi on kaksi lainelautailua, boogieboard, golfmailat ja surfcaster-sauva.Erityisolosuhteet:Tupakointi sallittu vain ulkona.Hinta on 4 hengelle; 15 dollaria ylimääräistä henkilöä kohti.Sesonkiaika (1. joulukuuta - 30. huhtikuuta) 150 dollaria per yö, vähintään 2 yötä.Sesonkiaika (1. toukokuuta - 30. marraskuuta) 130 dollaria per yö. Tämä ei sisällä viikonloppuja. Huomaa, että sesonkiajan hinnoittelu koskee koulujen lomaa, yleistä vapaapäivää ja niin ikään; viikonloput vähintään 2 yön yöpymisellä.Jätä erämme, kun löysit sen, mutta 40 dollarin siivousmaksu voidaan maksaa, jos haluat.HUOMAUTUS: Kiwi bach -perinteen mukaan sinun odotetaan: siivota talo ja tee astiat ennen lähtöä; Tuo omat liinavaatteet (pyyhkeet / lakanat / teenpyyhkeet);

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Mikroaaltouuni
  3. Jääkaappi
  4. Ulkogrilli

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Character Sea Front Villa With Panoramic Views.

  • Onko majoituspaikassa Character Sea Front Villa With Panoramic Views. uima-allas?

    Ei, Character Sea Front Villa With Panoramic Views. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Character Sea Front Villa With Panoramic Views.?

    Kyllä, Character Sea Front Villa With Panoramic Views. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Character Sea Front Villa With Panoramic Views. pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Character Sea Front Villa With Panoramic Views. ei tarjoa pysäköintiä.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Character Sea Front Villa With Panoramic Views. on?

    Majoituspaikan Character Sea Front Villa With Panoramic Views. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.