Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog (Instow, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog (Instow, Iso-Britannia)

Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog

Luonne 3 vuode huoneisto näkymä rannalle nukkuu 5 ja vie 1 koira Instow Beach Cottage on omituinen 3 makuuhuoneen koiraystävällinen huoneisto, johon mahtuu 5 henkeä. Ensimmäisen kerroksen huoneisto sijaitsee erinomaisella paikalla aivan rannalla, josta on näkymät rannalle hyvin suositulla Pohjois-Devonin kylällä Instow'lla, jossa on kaikki mitä tarvitset 5 minuutin kävelymatkan päässä, mukaan lukien ruokapaikkoja, kuten Instow Arms ja Boat House, joka ovat vain 200 metrin päässä ja tarjoavat hienoimpia ruokia ja paikallisia ales. Kaunis suistoalue sijaitsee aivan Instow Beach Cottage -hotellin vastapäätä, ja suurin osa siitä on koiraystävällinen ympäri vuoden, ja se on myös loistava hiekkarannojen rakennus. Vilkas kylä asuu taidegallerioissa ja erinomaisessa deli-hotellissa sekä paljon muuta suurta pubia, jotka löytyvät Marine Paraden varrella, joka johtaa purjehdusseuraan ja Tarka Trailiin, joka on pitkälti liikennevapaata pyöräteitä ja kävelytie.Instow Beach Cottage sijaitsee meren paraatiolla ja tarjoaa yksityisen pysäköintimahdollisuuden. Pääset huoneistoon pohjakerroksesta, jossa on suuri sisäänkäynnin aula, jossa on kaapit ja varastotilat sekä runsaasti tilaa takkeille ja saappaille. On pieni hissi, joka vie sinut ensimmäiseen kerrokseen tai on portaita, mutta ne ovat hieman jyrkkiä ja kapeita, joten voi olla vaikeaa navigoida, jos se ei onnistu.Kun olet ensimmäisessä kerroksessa, huoneistossa on laskeutumisalue, joka johtaa valoisaan ja tilavaan olohuoneeseen, jossa on suuret ikkunat meren äärellä sijaitsevaan seinään ja josta on upeat näkymät rannalle Appledoren ja avoimen meren yli. Olohuoneessa on sohvat ja tuolit sekä sohvapöytä ja taulutelevisio. On ovi, joka johtaa ihana terassi pöytä ja tuolit ja upeat näkymät rannalle ja Appledore. Terassin lisäksi muutaman askeleen päässä on pieni yksityinen puutarha.Keittiö löytyy huoneiston takaosasta, ja siinä on ihana nykyaikainen tunnelma sekä kaikki mitä tarvitset perheen ruoanlaittoon, kuten jääkaappi-pakastin, sähköliesi ja mikroaaltouuni. Keittiön vieressä on hyödyllinen ruokakomero, ja vastapäätä on ruokailuhuone, jossa on goottilaistyylinen pöytä ja tuolit sekä näkymät puutarhaan.Huoneistossa on 3 makuuhuonetta, joihin kuuluu parivuode, parivuode ja yhden hengen huone. Kaikissa huoneissa on vaatekaapit ja kätevät pesualtaat. Perhehuone sijaitsee keskellä huoneistoa, ja siinä on kylpyamme, jossa on yläsuihku massiivisella 'vesiputous' suihkulla, pesuallas ja loo.Ulkopuolella Instow Beach Cottage on ihana terassi pöytä ja tuolit täydellinen ulkoilmaruokailusta upeat näkymät rannalle, Appledore ja meren yli. Pienessä, kauniissa puutarhassa on joitakin askelia. Talon etupuolella on autotalli, jossa on raikas vesihana, joka sopii erinomaisesti surffilautojen tai mutaisien saappaiden pesemiseen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog

  • Onko majoituspaikassa Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog uima-allas?

    Ei, Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog?

    Kyllä, Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog?

    Lähellä majoituspaikkaa Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog sijaitsevat nähtävyydet ovat Woolacombe Beach, Westward Ho, Milky Way Adventure Park, Hornafjörður Airport, Exmoor National Park.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog on?

    Majoituspaikan Character 3 Bed Apartment Overlooking The Beach Sleeps 5 And Takes 1 Dog peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.