Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains (Marigny-l'Église, Ranska)

Koko talo/asunto Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains (Marigny-l'Église, Ranska)

Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains

Chalet-talo panoraamanäkymä järvelle ja Morvanin vuorille Lämmin ja tyylikäs 2 tason mökki yhdistää terrakotta- ja puun luonnollisia materiaaleja ja nykyaikaisia, kuten esimerkiksi raakabetonissa ripustetut portaat. Näiden materiaalien yhdistelmä on luonut viihtyisän, käytännöllisen ja toiminnallisen ilmapiirin. Omistaja halusi jakaa isänniensä kanssa tämän rauhan paratiisin ylevällä alueella. Ensimmäisellä tasolla iso päähuone, iso keskuslämmitin mukaan lukien, erottaa huoneen toisella puolella olohuoneella (2 nahkakerho-sohvaa + 1 klubin nojatuoli), toisella ruokasalilla, josta on suora pääsy terassille. 35 m², josta on henkeäsalpaavat näkymät Crescent-järvelle. Suuri suljettu maa. Keittiö on avoin ruokasalille, ja se on varustettu keskusleikkuulaitteella, suurella keitto pianolla ja kiillotetulla betonitasolla. Makuuhuone 2 hengelle (1 140x190 sänky) ja kylpyhuone italialaisella kiillotetulla betonisuihkulla ja WC: llä. Toista tasoa palvelee käytävä, joka hallitsee olohuonetta ja 1 avoin makuuhuone, jossa 1 160x200 sänky, 1 makuuhuone, jossa 1 140x190 sänky ja 1 makuuhuone, jossa 2 90x190 sänkyä. Mahdollisuus 2 lisävuodetta 90x190. 1 vauvan sänky ja monia mukavuuksia. Loppusiivous, sähkö, lämmitys ja liinavaatteet sisältyvät hintaan, ilmainen polttopuut. Kylpyhuone (kylpyamme) valkoista puuta ja vahattua betonia. Tämä mökki sijaitsee Morvanin yläosassa, Crescent-järven rannalla ja lähellä St Brissonissa sijaitsevaa Maison du Parc Naturel Régional du Morvania. Ei kaukana sen suurista järvistä (Chaumeçon, Pannecière, Les Settons), joissa voit harrastaa kaikkia meri- ja vapaa-ajan aktiviteetteja, ja sen metsistä, jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia retkeilyyn. Monet vierailut lähistöllä sijaitseviin kohteisiin, kuten Vézelay (basilika ja gourmet-ravintola), Avallon, Bazoches (Vaubanin linna) tai Clamecy, muinainen puisten kellujen kaupunki. Vuoden lopun juhliin erikoishinnat: Joulu: 1320 € / viikko - Uusi vuosi: 1420 € Ota suoraan yhteyttä omistajaan.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains

  • Onko majoituspaikassa Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains uima-allas?

    Ei, Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains?

    Kyllä, Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains?

    Lähellä majoituspaikkaa Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains sijaitsevat nähtävyydet ovat Le saut du Gouloux, Base Activital sport et nature des Settons, Le lac des Settons, Cardo Land, MuséoParc Alésia, Abbaye de Fontenay, Ville gallo-romaine d'Alésia, Les caves de Bailly.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains on?

    Majoituspaikan Chalet House Panoramic View Of The Lake And The Morvan Mountains peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.