Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Castlepoint - Private Family Beach Home With Stunning Views Capturing The Sun (Castlepoint, Uusi-Seelanti)

Koko talo/asunto Castlepoint - Private Family Beach Home With Stunning Views Capturing The Sun (Castlepoint, Uusi-Seelanti)

Castlepoint - Private Family Beach Home With Stunning Views Capturing The Sun

Castlepoint - Yksityinen perheen rannalla sijaitseva koti, josta on upeat näkymät kaappaaen aurinkoa. Moderni perheen Bach, joka tarjoaa asumisen sisä- ja ulkotiloissa ja tarjoaa kaksi valittavissa olevaa kannetta suojassa luoteistuuleilta tai etelätuulta. Upea viihdealueiden aula avautuu ovilla turvallisesti aidattuun kannelle nauttiakseen kesäpäivistä. Grillausmahdollisuus ja illallinen ulkona kesäiltoina.Avoin olohuone / ruokailutila ja keittiö, jossa kaksi vierekkäistä makuuhuonetta, valinnainen lisävaruste on vuodesohva oleskelutilassa. Pesula, suihkuhuone ja erillinen WC.Upeat majakka- ja linnanäkymät yksityiseltä kannelta. Queen-vuode, parivuode yhden hengen yläpuolella ja kaksinkertainen vuodesohva, pinnasänky ja syöttötuoli saatavana pyynnöstä. Pellava - Tuo omat liinavaatteet, pyyhkeet, teenpyyhkeet jneValinnainen:Liinavaatteet ja pyyhkeet pyynnöstä (tuo omat rantapyyhkeet) lisäkustannukset 20 dollaria. 00 henkilöä / käynti. Tarjoamme liinavaatteet, keittiöpyyhkeet, kylpypyyhkeet (ei saa poistaa talosta). Vain pyydettäessäJääkaappi, mikroaaltouuni, uuni, BBQ, TV, DVD-soitin, lämpöpumppu kylmiin yötä varten, pesukone ja olutjääkaappi. Castlepoint on yksi NZ: n kymmenestä parhaasta rannasta ja tarjoaa runsaasti aktiviteetteja ulkona, kävele Castlepointin majakkaan, DOC-kävelymatkan laguunin ympärille ja vaeltaa Castlerockiin ylöspäin ottamaan upeita maisemia. Kalastus riutalta, kun meriolosuhteet sallivat. Turvallinen perheuinti uima-altaalla tai lainelaudalle.Castlepoint-golfkenttä on vain 10 minuutin ajomatkan päässä.Hyvin varusteltu kauppa tarjoaa perustiedot ja saatavilla olevat ateriat tai ruokailla Whakataki-hotellissa, joka sijaitsee golfkerhon vieressä.Tila veneen ja auton pysäköintiin maantiekäyttöön kalanpuhdistuspenkillä (vie pois kalanjätteet)Koska tämä on perheen Bach, pyydämme sinua kunnioittamaan Bachissa olevia henkilökohtaisia tavaroita.Siivousmaksu koskee jokaista varausta 70 dollaria. 00Sinun on poistuttava paikasta puhdas ja siisti. Pinnasänky ja syöttötuoli saatavana pyynnöstä.Sinun täytyy tuoda rantapyyhkeet / lelut. Ruoka ja henkilökohtaiset tavaratPitkät viikonloput ja juhlapyhät - vähintään 3 yön varausViikonloput - vähintään 2 yön varausErityisolosuhteet:Vain tilauksesta - Hyvin käyttäytyvät koirat ovat tervetulleita keskusteluun omistajien kanssa, mutta siivotaan lemmikkisi jälkeen.Tupakointi vain ulkona Sängyn asettelu:Päämakuuhuone 1 x parisänkyKerrossänky 1 x parivuode yhden hengen yläpuolellaLounge 1 x vuodesohva

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Castlepoint - Private Family Beach Home With Stunning Views Capturing The Sun

  • Onko majoituspaikassa Castlepoint - Private Family Beach Home With Stunning Views Capturing The Sun uima-allas?

    Ei, Castlepoint - Private Family Beach Home With Stunning Views Capturing The Sun ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Castlepoint - Private Family Beach Home With Stunning Views Capturing The Sun?

    Kyllä, Castlepoint - Private Family Beach Home With Stunning Views Capturing The Sun noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Castlepoint - Private Family Beach Home With Stunning Views Capturing The Sun pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Castlepoint - Private Family Beach Home With Stunning Views Capturing The Sun tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Castlepoint - Private Family Beach Home With Stunning Views Capturing The Sun on?

    Majoituspaikan Castlepoint - Private Family Beach Home With Stunning Views Capturing The Sun peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.