Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany (Monte Argentario, Italia)

Koko talo/asunto Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany (Monte Argentario, Italia)

Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany

Casa Monte Cristo, Monte Argentario, Toscana CASA MONTE CRISTO - PORTO SANTO STEFANOPihalla on upeat näkymät Välimerelle ja Giglion, Giannutrin, Elban ja Monte Criston saarille, ja se tarjoaa 2 hehtaaria puutarhaa ja 16 oliivitarhaa. 'Meditaatio' puutarha, jossa on erilaisia laventeli reunustettuja polkuja, sitruunapuita, Välimeren kukkia ja lampi, joka on koristeltu taiteellisen omistajan mielenkiintoisilla veistoksilla, tekee tästä talosta täydellisen paikkakunnan. Tämä miellyttävästi sisustettu, tämä on todella poissa kotoa!Kiinteistö koostuu päärakennuksesta ja erillisestä lisärakennuksesta.Päärakennuksessa on olohuone, jossa työskentely takka, ruokailuhuone, toinen pieni olohuone, TV, kaunis ja hyvin varustettu Chalon-keittiö, kolme kahden hengen makuuhuonetta, joissa on oma kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla. Lasiovet avautuvat tilavalle ruokailuterassille, jossa on portaat, jotka johtavat altaan alueelle ja liitteeseen.Liitteessä on vielä kolme kahden hengen huonetta, joissa on oma kylpyhuone (toisessa suihku ja toisessa kylpyamme).Tärkein ominaisuus omaisuutta on sen kaunis 20m yksityinen uima-allas katos ruokailuun lähistöllä, baari ja pizza uuni. Voimme myös löytää pylväskentän ja pöytätennistä.Hintaan sisältyy tervetuliaiskori, puutarhuri ja päivittäinen uima-altaan ylläpito, 4 tuntia päivässä puhdistus maanantaista perjantaihin aamuisin, viikoittaiset liinavaatteiden vaihto, 4 aurinkotuolia ja pysäköintimahdollisuus paikallisessa yksityisessä klubissa, joka on avoinna kesäkuusta syyskuuhun.Palvelut: Wi-Fi Internet, satelliitti-tv, astianpesukone, pesukone, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, pöytätennis, petankkia.Vuodepaikkoja 12 - Koodi TU662Etäisyydet:Lähin ravintola, kauppa: Porto Santo Stefano 6kmLähin ranta: 2. 2 kmLähin lentokenttä: Rooma 157 km, Pisa 200 kmTARKISTA: 16:00 - 20:00TARKISTA OUT: 7:00 - 12:00MAKSUTON PAIKALLISESTI: PALAUTTAVAT TURVALLISUUSMAKSUT € 1500, LUOKKAUS / LÄMMITYSKULUTUS, COT ON PYYNNÖSTÄ 30 € viikossa, PYYNNÖT PYYNNÖSTÄ 25 € VIIKON KÄYTTÖÖN, MATKAILUN VERKKO.Niissä kiinteistöissä, joissa on uima-altaat: Poolit ovat avoinna kesäkuusta syyskuuhun, ellei kuvauksessa ole toisin mainittu. Jos et ole päivämäärän ulkopuolella, tiedustele.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Koko talo/asunto

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany

  • Onko majoituspaikassa Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany uima-allas?

    Ei, Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany?

    Ei, Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany?

    Lähellä majoituspaikkaa Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany sijaitsevat nähtävyydet ovat Porto Santo Stefano, Albinia, Cascate del Mulino, Cala Galera, Le Viste, Ansedonia, Via Lungomare dei Navigatori, Porto Ercole.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany on?

    Majoituspaikan Casa Monte Cristo In Monte Argentario, Tuscany peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.