Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf! (San Rafael del Sur, Nicaragua)

Koko talo/asunto Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf! (San Rafael del Sur, Nicaragua)

Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf!

Casa Loca Roca: Ainutlaatuiset mukavat asumisaskeleet kaukana upeasta surfista! Nauti rentouttavasta ja uskomattomasta tunnelmasta Casa Loca Roca .... ainutlaatuinen talo, joka valmistui maaliskuussa 2012 ja kunnostettiin elokuussa 2015 kaikilla uusilla sisustus- ja ulkomaalauksilla, taidetta, telakkaa varten portaat, katto ja maisemointi.Paras ominaisuus on Rancho, valtava ulkona asuintila ... täydellinen paikka rentoutua riippumatossa, käpertyä hyvän kirjan kanssa, harrastaa joogaa tai nauttia ateriaa katsellen lintuja ja iguaaneja yllä olevissa puissa. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä on kaunis uncrowded beach ja mailia suurta surffata! Voit myös nauttia kaikista Los Cardones Surf Lodge -hotellin palveluista, ekologisesta surffaus- / joogakohteesta, jossa on baari ja ravintola aivan vieressä. Uncrowded aaltojen aloittelijoille asiantuntija surffaajien edessä lomakohteen ja mailin päässä rannasta tutkia, voit helposti lomaa tässä uskomaton Casa tehty rentoutumiseen.Puiden keskuudessa ja pienen joenrannan edessä sijaitseva Casa Loca Roca tarjoaa täydellisen pakopaikan, mutta kodin mukavuuksilla. Nauti läheisen surffailumajoituksen ja ympäri vuorokauden toimivan turvallisuusjoukon läheisyydestä ja etuoikeuksista, mutta lisämukavuuksilla, kuten sähköllä, ilmastoinnilla, kuumalla vedellä, jääpaloilla!, valtameren aaltojen rauhoittava ääni, tilava ulkona asuva ja moderni, kauniisti paikallisesti käsintehty sisustus. Koska sinulla ei ole muuta kuin aikaa käsissäsi, voit pilata joitain houkuttelevia luomuksia koko keittiössä; tai lukea se kirja, jonka olet tarkoittanut lopettaa, kun oleskelee jollain ulkona sohvilla. Sait kokemuksen ja omat kiipeilyvarusteesi? ...siirry sitten ulos omalle kiipeilyseinällesi. Se on totta, se on rakennettu suoraan taloon! Kerroin, että se oli ainutlaatuista! Joten riippumatta siitä, haluatko pysyä aktiivisena tai vain rentoutua kädessä olevan Nica Libren kanssa riippumatossa riippumatossa .... Casa Loca Roca on oikea paikka!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf!

  • Onko majoituspaikassa Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf! uima-allas?

    Ei, Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf!?

    Kyllä, Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf!?

    Lähellä majoituspaikkaa Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf! sijaitsevat nähtävyydet ovat Augusto C. Sandino International Airport, Reserva natural La Maquina, Malecon de Managua, Laguna de Apoyo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf! on?

    Majoituspaikan Casa Loca Roca: Unique Comfortable Living Steps Away From Great Surf! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.