Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery (Ojochal, Costa Rica)

Koko talo/asunto Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery (Ojochal, Costa Rica)

Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery

Casa De Teca, jossa jokainen päivä on uusi löytö Myydään kaudelle 2019 - 2020. Kiitos jokaiselle teistä, jotka olette käyneet listalla. Odotamme palvelevan sinua tulevaisuudessa. Kiitos erityisesti teille, jotka olette päättäneet jäädä kanssamme tällä kaudella! Hyvää joulua kaikille! Kuule valtameren pahoinpitely! Katso auringonnousu vuorten yli ja laske Tyynenmeren yli! Nauti jatkuvasta ja monipuolisesta lintuhäiriöstä aina macaw-puhelujen kutsuista, jotka lentävät matkalla rannalle vihreisiin papukaijoihin ja harmaanpään Chachalacas-juhliin puissa. Herää Howler-apinan mölyn, joka ilmoittaa uuden päivän alkamisesta. Kiinteistömme on läpikulkupaikka, joka istuu edessä sijaitsevalla vuoristoalueella täällä trooppisella Tyynenmeren matalilla alueilla. Nauti ja koe apinoita, harvoin nähtyjä lintuja, hedelmäpuita, kookospähkinöitä ja Ylang Ylang -puumme ilta-tuoksua. Joka päivä uusi löytö odottaa sinua. Kun ikkunat ovat molemmin puolin, vertaansa vailla olevaa katselua varten casa pysyy yksityisenä, kätkeytyneenä metsään, mutta avoimeksi merelle. Kiinteistömme sijaitsee ihanteellisella paikalla päästäksesi alueellisiin nähtävyyksiin, joilla on hyvät tiet pääteillä. Casa on suunniteltu sopimaan viidakon luonnolliseen virtaukseen: nähdä, kuunnella ja 'antaa itsesi mennä virtauksen mukana'.Casa de Teca on 100% teak ja on todella maailmanluokan näkymät. Viihtyisä sisustus on lämmin ja vieraanvarainen. Avoin ruokasali- ja oleskelutila mahdollistaa mukavat perhejuhlat. Täysin peitetty tiikkikansi ympäröi lisää kutsuvan ulkona asuintilan.Vaikka talo ei ole ilmastoitu, se on täysin ilmastoitu, jolloin sekä vuoristo- että valtameren tuulet voivat tarjota viileitä tuulet kaikkialle kotiin. Luonnollinen teak-viimeistely luo todellisen perääntymisympäristön, joka on ihanteellinen pohdintaa, meditaatiota ja rentoutumista varten. Tämä rento ympäristö kuljettaa ulkopuolelle, josta löytyy havaitsemis nurmikko joogan, tai chin ja aerobisen liikunnan suhteen nauttien 180 asteen kukkulan rinteestä. 3 metrin ja 8 metrin uima-allas tarjoaa runsaasti tilaa vesiurheiluun, mukaan lukien uinti, uima-altaan lounging ja veden kävely.Mikä parasta, siellä on trooppinen ympäristö ja villieläimet - apinat, linnut, kukat, viidakko ja vuoret -, jotka kaikki muuttuvat nopeasti osaksi kokemustasi. Casa de Teca -hotellin upean turvasataman päällä se sijaitsee ihanteellisella paikalla kokeakseen monia Costa Rican ulkoilmaseikkailuja. Mielikuvituksesi puuttuu, jotta tästä vetäytymisestä olisi unohtumaton kokemus. TERVETULOA!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Wi-Fi
  4. Keittiö
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery

  • Onko majoituspaikassa Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery uima-allas?

    Kyllä, Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery?

    Ei, Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery?

    Lähellä majoituspaikkaa Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery sijaitsevat nähtävyydet ovat Palmar Sur Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery on?

    Majoituspaikan Casa De Teca, Where Every Day Is A New Discovery peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.