Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville (Yountville, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville (Yountville, Amerikan Yhdysvallat)

Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville

Casa de Coyote, Fantastic pakopaikka historiallisessa vanhassakaupungissa, Yountville Vuokrausluvan viitenumero: Lelut 17080Napa-laakson kävijä todella nauttii tästä helmiista, joka sijaitsee Napa-laakson sydämen Yountvilllen pohjoispäässä. Tämä 1250 neliömetrin talo on kätkeytyneenä rauhallisella kadulla.Avoin käsite olohuone, ruokailuhuone ja keittiö auttavat vilkkaaseen keskusteluun ja seurusteluun vieraiden kanssa jännittävän päivän lopussa. Talossa on uusittu keittiö, jossa kaikki uudet ruostumattomat laitteet sekä kauniit tummat puulattiat koko. Ruokapöytä istuu kuusi mukavasti ja ruokasalissa on ranskalaiset ovet, jotka avautuvat pieneen ulkokenttään. Olohuoneessa on 50 'taulutelevisio ja puulämmitteinen takka.Voit nauttia grillata ulkona suuressa takapihalla. Hiljainen esiportainen on täydellinen aamukahvi tai nauttia lasillisen viini illalla. Voit olla yhteydessä muualle maailmaan, koska talossa on WiFi.Talo on vain lyhyt puoli korttelin kävelymatkan päässä Washington Street, jossa voit useita hienoja ravintoloita ja makuista huonetta. Nurkan takana on Kellyn varaosat, erikoiskahvit ja vaikuttava kokoelma viinejä, joita tarjoamme mukavimmalla odotustyöryhmällä, jonka olen koskaan tavannut. Helpon kävelymatkan päässä sijaitsevat ravintolat ovat Ciccios, South Side Cafe, R- ja D-keittiö sekä Redd Wood. Tasting huonetta ovat Girad Winnery, Jessup Cellars, Ma (I) sonry ja Stewart Cellars. Jos jatkat Washington Streetillä, pääset maailman tunnetuille ravintoloille ja leipomoille ... Ranskalainen pesula, Bouchon Bistro, Bouchon leipomo, Bottega Ristorante, Bistro Jeanette, Ottimo, Lucy Resturant ja Bar, Protea, Ad Hoc ja Mini Model Bakery. Englantilaiset muffinit Mini-mallissa olivat esillä Oprahin suosituimmissa asioissa!Viinin ystävät nauttivat Hestanin viinitarhasta, toiveesta ja armosta, JCB-makuista ja Atellierista.Casa de Coyote on korttelin päässä Yountville Parkista. Jos haluat rennompaa lounasta, tarjoillaan todella hyviä salaatteja ja jättiläisiä voileipiä, ja Tacos Garcia on taco-kuorma, joka löytyy Panchos-parkkipaikalta, jos haluat nopeasti meksikolaista ruokaa. Hyvä valinta piknikille puistossa!Valikot ovat saatavilla talossa tai verkossa.Nauti vierailustasi kauniissa laaksossa!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö
Lapsille
  1. Leikkipaikka
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville

  • Onko majoituspaikassa Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville uima-allas?

    Ei, Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville?

    Ei, Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville?

    Lähellä majoituspaikkaa Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville sijaitsevat nähtävyydet ovat Napa Valley Marathon, Opus One Winery, Robert Mondavi Winery Tours, Carmel Beach, Napa Valley Film Festival, Carneros Vineyard Race, Napa County Airport, Old Faithful Geyser.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville on?

    Majoituspaikan Casa De Coyote , Fantastic Getaway In Historic Old Town, Yountville peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.