Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People (Noyelles-sur-Mer, Ranska)

Koko talo/asunto Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People (Noyelles-sur-Mer, Ranska)

Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People

Camping de La Roselière ** - 3-huoneen asuntovaunu 4/5 henkilöä Laitos:tilanne:Tule tuntemaan Somme-lahden sydämessä Camping de la Roselière **, vain 5 km: n päässä Le Crotoysta ja Saint Valerystä.toiminta:Paikan päällä voit nauttia ulkouima-altaasta *, jossa on liukumäet ja kuplakylpy sekä lämmitetty sisäuima-allas *.Wellness-alue, jossa on turkkilainen sauna, on myös saatavana rentoutumaan lomallasi.Luonnon suojelejille on tarjolla 2 kalastuslammikkoa hetkeksi rauhallisuus ja miellyttävyys.Lasten suhteen he voivat pitää hauskaa omalla leikkialueella.Entertainment:Kesäkuusta elokuuhun, kiireisen päivän jälkeen, tapaa illalla teema-ilta, jossa hyvän ilmapiirin ja miellyttävyyden merkit ovat avainsanat!palvelut:Jotta vierailustasi tulisi mahdollisimman miellyttävää, voit syödä paikan päällä ravintolassa (kesällä) ja hyötyä ilmaisesta langattomasta käytöstä koko leirintäalueella.Voit myös tilata tiettyjä vaihtoehtoja (lisämaksusta):- Vauvapakkaus- LoppusiivousSinulla on myös pääsy ruokakauppaan, jossa voit tehdä perustarjouksia.lähellä:Löydä Baie de Somme joko jalka kauniiden retkien aikana, polkupy��rällä tai veneellä.Domaine de la Roselièren leirintäalue on ihanteellinen paikka eksoottiseen lomaan nauttien poikkeuksellisesta maisemasta.Voit tehdä monia aktiviteetteja lähellä:- Lopeta- Ratsastus, vaellus- Kajakki- Kanootti- Vene kotelo:Asuntovaunu 4/5 henkilölle, joka koostuu olohuoneesta, jossa yhden hengen vuodesohva, varustetuista keittiötiloista, makuuhuone parivuodeesta, makuuhuoneesta 2 erillistä vuodetta, suihkuhuone , erillinen WC, terassi. varusteet:Keittiössä on liesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiat.Terassilla on puutarhakalusteet. Tiedot:Wifi-yhteys: ilmainen koko leirintäalueellaPerheviihde: päivä ja ilta - kerran viikossa - heinäkuussa // elokuussaLemmikkieläimet sallittu: 2,20 € / päivä Eläimet on rokotettava ja tatuoitava, eikä niitä saa jättää yksin siirrettäviin kodeihin. Kauluksen ja hihnan pitäminen on pakollista leirintäalueella. Luokkien 1 ja 2 koirat eivät ole sallittuja. Vakuus (lisämaksu): 500 € / vuokra + 50 € / siivousPäivittäistavarakaupat - Pitopalvelu: avustuspalvelu - leipä ja leivonnaisetBalneon alue: sauna / hamma - lisämaksuPoreallas: vapaa pääsyVesipuisto: lämmitetty ulkona: uima-allas, melonta-allas, laguuni, liukumäki. avoinna kesäkuun alusta syyskuun puoliväliinPing Pong: kylläUima-allas: lämmitetty ulkonaSisäuima-allas: lämmitettyPétanque: kylläRavintola: ravintola - baariTuristivero (lisämaksu): 0,48 / päivä / henkilöMultisports maa: kyllä

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People

  • Onko majoituspaikassa Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People uima-allas?

    Ei, Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People?

    Kyllä, Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People?

    Lähellä majoituspaikkaa Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People sijaitsevat nähtävyydet ovat Touquet-Paris-Plage, Bay of Somme, Saint Martin, Herbarium, Chez Mado, Aerodrome Abbeville, Pointe du Hourdel, Parc du Marquenterre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People on?

    Majoituspaikan Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.