Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest (Divide, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest (Divide, Amerikan Yhdysvallat)

Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest

Ympäröivät kauniit vuoristomaisemat, poreallas ja höyrysauna Tämä koti on upeat näkymät suuri wrap ympärille kannen, jossa Hot Tub pois makuuhuone. Tämä koti on kokonaan uusittu sisälle ja ulos. Perhehuoneessa on mukava puuhella, jossa voit ottaa chill offin, olohuoneen kaasutakka, hierontatuolin, höyrysuihkun, puutarhan Jaccuzi Tub, WIFI ja Netflix, Hulu. Paljon ikkunoita ja kattoikkunoita tekevät aurinkoisesta ja valoisasta upeista näkymistä. Jokaisessa huoneessa on oma pääsy kannelle, jossa on useita oleskelu- ja oleskelualueita sekä propaani BBQ. Kodin vieressä on RV-liitäntäpaikka ($) ja runsaasti pysäköintitilaa. (Ei vuokrattu erikseen)Tule hengittämään vuoristoilmassa! : Istu ja katsele villieläimiä samalla kun istutte keinutuolissa. Rentoudu ja viettele viehättävien ikkunoiden edessä nauttien takan lämmöstä. Pelaa ystävällistä peliä rakkaasi kanssa tai eksy hyvässä kirjassa puuhella vieressä nauttien hierontatuolista. Tuntuu, että olette yksin maailman päällä, kun liotat kylpytynnyrissä. Valinta on kaikki sinun. TÄMÄ KAAPELI ei ole tupakointia!Tämä mökki sijaitsee korkeissa mäntyissä. Se on tarpeeksi eristäytynyt tuntemaan yksityisyyden tunteen, mutta naapurit ovat riittävän lähellä tuntemaan olonsa turvalliseksi. Todellinen päästä pois!Huoneessa on 2 king-size-huonetta, kerrossänky, jossa on kaksi kaksoset sekä kahden hengen patja. Master-kylpyammeessa on poreallas, höyrysuihku ja kaksoisallas. Toinen kylpy on yhteisen alueen ulkopuolella 2 muusta makuuhuoneesta. Kolmessa huoneessa on Blu-ray-soitin ja netflix. Mukana ovat myös ilmaiset Wifi- ja ilmaiset puhelut kaikkialle Yhdysvaltoihin.Tekemistä: National Forest -käyttö on vain muutaman kilometrin matkalla vaellukselle, 4 Wheelingille, ATV: lle jne. Helppo pääsy Florissant, Divide, Woodland Park ja Cripple Creek. Keskeisellä paikalla kaikissa Colorado Springsin, Manitou Springsin, jumalien puutarhan ja Cliff Dwellingsin toiminnoissa, mutta älä unohda Canon Cityn aluetta, jossa on parasta koskenlaskua. Junamatka Royal Gorgen läpi on erittäin suositeltavaa. Voit myös mennä Hoiserin kulkureitille ja käydä Breckinridge-hiihtokeskuksissa - noin 80 mailin päässä. Ota lapset pohjoisnavalle ja Pikes Peakille vain 25 minuutin päässä. Cripple Creek: Tämä mökki on noin 30 minuutin päässä kaivosalueestamme ja Cripple Creekistä. Jokaiselle jotakin tehdä siellä. Se asuu yhdellä suurimmista aktiivisista kultakaivoksista. Ota kaivoskierros, junamatka, käy upeissa ravintoloissa, viihdettä jne. Paljon hauskoja pelejä ja elokuvia lapsille. Sabbatin noudattamisen vuoksi lauantaisin ei ole sisään- tai uloskirjautumista.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Lapsille
  1. Pinnasänky
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest

  • Onko majoituspaikassa Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest uima-allas?

    Ei, Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest?

    Kyllä, Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest?

    Lähellä majoituspaikkaa Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest sijaitsevat nähtävyydet ovat United States Air Force Academy, Garden of the Gods, Falcon Stadium, Eleven Mile State Park, Pikes Peak, North Pole Colorado Santa's Workshop, Cheyenne Mountain Zoo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest on?

    Majoituspaikan Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.