Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Cabarita Beach - Norries Headland (Bogangar, Australia)

Koko talo/asunto Cabarita Beach - Norries Headland (Bogangar, Australia)

Cabarita Beach - Norries Headland

Cabarita Beach - Norries Headland Tämä 3 makuuhuoneen 2-hengen lomamökki pohjoispäässä Cabarita Beach on erinomainen paikka tulla meri muutos loma. Sijaitsee vain etelään surffausklubin lähimmältä partioidulta rannalta etelään, se on lähin täydellinen loma-asunto Norries Headland, Cabarita Beach ja on lemmikkieläinystävällinen takapiha.Saavu juuri valmistettuihin vuoteisiin, joissa pyyhkeet ja rantapyyhkeet tarjotaan avuksesi asiakkaiden määrän mukaan. Olipa sitten lauttamassa surffaa, rantalentoja tai vain rentoutua rannalla, voit valita useita rantoja pohjoiseen ja etelään Norries Headlandista - aina Hastings Pointen pitkin kaunista Cabarita Beachia.Pyöräilyreitti on ulko-oven ulkopuolella, ja pyöräilyvuokraus on vain tien päällä, joten voit tutkia pohjoista Kingscliffia (tai jopa Fingalia ja Tweedia) Casuarinan ja Saltin välityksellä tai etelään Pottsvilleen Hasting Pointin kautta. Koiranne tai muiden eläinten ystävät ovat tervetulleita, sillä lyijykylän koira on helposti lähellä puistoa ja Norrien eteläpuolella. Woolworths Cabarita on vain lyhyen kävelymatkan päässä, kuten Cabarita Beach Pub, Surf Club, Scoop Ice Cream ja valikoima hyviä ravintoloita ja kahviloita, kuten Paper Daisy Halcyon House, Martyn Caba, Pandanus Cafe, Hot Wok Thai, thai in-fa aito thai-ruokaa, japanilainen ruokaravintola, kartel expresso bar, you & bambu ja Cafe Mod Barista.Majoittaa häät vieraille kävelyetäisyydellä paikoista, kuten 'The Beach Resort' ja Halcyon House. Talossa on kaksi erillistä oleskelutilaa rentoutumiseen, kuuma ja kylmä ulkosuihku, ilmainen Wi-Fi, Netflix 55 '4k älykäs televisio, valtava ulkona viihdyttävä alue ja suuri aidattu takapiha portaita kummallakin puolella taloa.Taloon mahtuu 7 vierasta, jossa on king size-päämakuuhuone ensuite, queen size takana makuuhuone ja parivuode vyöryä alla keskellä makuuhuoneessa. Suurin kylpyhuone kaksinkertaisella turhamaisuus, suihku sekä erillinen kylpyamme ja täysin erillinen wc sijaitsevat toisessa ja kolmannessa huoneessa toisessa oleskelutilassa. Koko talo on vuokrattavissa paitsi Garage (omistaja käyttää varastointiin), mutta siellä on runsaasti pysäköintitilaa ajotieltä sekä alas puoli talon ja takapihalla - tarpeeksi iso pysäköidä perävaunu tai vene .Cabarita on täydellinen koko pikkukaupunki, jossa on kaikki mukavuudet, joita tarvitset - todella erinomaiset surffausrinnat, Norries Headlandin lionien rantapuoleinen puisto, jossa on mukavuuksia ja tietenkin ikoninen Norries Headland. Pohjoisella puolella on Cove ja suojainen ranta, jossa rantakatu päähän - tarkista surffaus tai katsella valaita - tai käydä Cudgenin luonnonsuojelualueella vain kaupungin pohjoispuolella. Cabarita Beach Pony Club on hieman yli kilometrin eteläpuolella Norries Round Mountain Road.No - tule ja nauti kaikesta alueesta - mitä odotat?

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cabarita Beach - Norries Headland

  • Onko majoituspaikassa Cabarita Beach - Norries Headland uima-allas?

    Ei, Cabarita Beach - Norries Headland ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cabarita Beach - Norries Headland?

    Kyllä, Cabarita Beach - Norries Headland noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Cabarita Beach - Norries Headland pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cabarita Beach - Norries Headland tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cabarita Beach - Norries Headland?

    Lähellä majoituspaikkaa Cabarita Beach - Norries Headland sijaitsevat nähtävyydet ovat Main Beach, Byron Bay Lighthouse, Broadbeach, Natural Bridge, Cavill Avenue, Coolangatta Beachfront Markets, Gold Coast Airport, Tugun.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cabarita Beach - Norries Headland on?

    Majoituspaikan Cabarita Beach - Norries Headland peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.