Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool. (Blandford Forum, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool. (Blandford Forum, Iso-Britannia)

Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool.

FAMILY Friendly, pohjakerroksen huoneisto, Open Plan Living & Pool. Vuodepaikkoja 4 Tervetuloa Victorian Barn -hotelliin, jossa on 11 kaunista loma-asuntoa kauniissa Dorsetissa. Se sijaitsee rauhallisella, maaseutualueella, ja se on täydellinen tukikohta. Upeat paikan päällä olevat vapaa-ajanviettomahdollisuudet sisältävät sisäuima-altaan lämmitetty uima-allas, kuntosali, sauna, porealtaat, pelihuone ja kalastus järvet sekä erittäin nopea WiFi. Hyödynnä Jurassic Coast, lasten tiloja, museoita, pehmeä leikkiä, eläin, vesi-ja huvipuistot, historiallisia linnoja, risteilyjä ja höyry rautateiden kanssa Somerset, Devon & Wiltshire lähellä.Byre, Victorian Barnin eteläisillä siivillä, on nykyaikainen tunnelma ja tilava pohjakerroksen huoneisto, johon mahtuu 4 henkeä.On olemassa kaksi kylpyhuoneet, kahden hengen ja kahden hengen, jotka hyötyvät seinälle taulutelevisio ja vaatekomerot.Loungessa ja keittiössä on avoin suunnitelma 42 'seinälle asennetulla taulu-tv: llä. Avoin oleskelutila on kokolattiamatto ja tarjoaa mukavat nahkaverhot ja maatilan pöydän ja 4 tuolia.Täysin varustetussa keittiössä on kaakeloitu lattia ja siinä on sähköinen kaksinkertainen uuni ja liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi ja pakastin, leivänpaahdin ja vedenkeitin. On runsaasti kattiloita, astioita, lasit ja ruokailuvälineet. Byre tarjoaa supernopea WiFi koko.On kaksi sisäänkäyntiä ovia Byre ja nämä johtavat aurinkoinen patio kanssa piknik penkki.Meillä on ilo tarjota erinomaisia ​​paikan päällä olevia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, jotka ovat avoinna ympäri vuoden.(Indoor lämmitetty uima-allas, kuntosali, sauna, poreallas, lasten leikkipaikka, kalastus järvet ja pelihuone)Sängyt sopivat saapumisesi raikas valkoinen pellava ja pehmeät pörröiset pyyhkeet.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Ulkouima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Vedenkeitin
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool.

  • Onko majoituspaikassa Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool. uima-allas?

    Kyllä, Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool. tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool.?

    Ei, Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool.?

    Lähellä majoituspaikkaa Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool. sijaitsevat nähtävyydet ovat Bovington Camp, Dorset County Museum, Bournemouth Beach, Salisbury and South Wiltshire Museum, Highcliffe Castle, Corfe Castle, Glastonbury Tor, Bournemouth International Centre and Pavilion Theatre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool. on?

    Majoituspaikan Byre @ The Victorian Barn, Ground Floor, Relaxing Rural Retreat With Pool. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.