Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144 (Biddulph, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144 (Biddulph, Iso-Britannia)

Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144

Butterlands maalaistalo, BIDDULPH Tämä mökki sijaitsee Biddulphin kylässä lähellä Stoke-on-Trentia. Siinä voi nukkua kuusi ihmistä kolmessa makuuhuoneessa. Yhden makuuhuoneen yläkerrassa on yksi päämakuuhuone.Butterlands Farmhouse on viehättävä mökki, joka lepää Biddulphin kylässä. Kolme kahden hengen makuuhuonetta (joissa kaikissa on oma kylpyhuone) voi majoittua mökissä jopa kuudelle hengelle. Sisältä löydät myös varustetun keittiön, ruokailutilan, apuohjelman ja avotakkahuoneen. Ulkopuolelta on pysäköinti maantiellä ja takana nurmikkoinen puutarha huonekaluilla. Butterlands Farmhouse sijaitsee viehättävässä maaseudulla, ja se on ihana retriitti Englannin maaseudulla.Palvelut: Öljyn keskuslämmitys avotulella. Sähköuuni ja liesi, öljylämmitetty Aga (joka syttyy syyskuusta toukokuuhun), mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone / kuivausrumpu, astianpesukone, TV Freeview-näytöllä, WiFI, Full Sky -paketti, valikoima kirjoja, pelejä ja DVD-levyjä. Polttoaine, voima ja käynnistyspaketti tulipaloa varten. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Matkasänky ja syöttötuoli pyynnöstä. Maanteiden pysäköinti. Lukittava pyörävarasto. Nurmikkoinen puutarha takana huonekaluilla. Kaksi hyvin käyttäytyvää koiraa tervetulleita. Anteeksi, ei tupakointia. Kauppa 1. 1 mailia, pubi 2. 4 mailia. Huomaa, että makuuhuoneissa on viistot katot ja palkit. Rajoitettu pääntila joissain oviaukkoissa. Alue: Huipputason ”ympäri vuoden” vetovoima, Peak District tarjoaa maaseutua, viehättäviä kyliä ja upeita maisemia. Se koskettaa kuutta maakuntaa ja sulkee 555 neliökilometrin etäisyyden avovesimuurista, virtaavista joista ja metsäisistä tampeista.Kaupunki: Biddulph lepää vihreässä laaksossa. Se tunnetaan nimellä Staffordshiren puutarhakaupunki. Se ylpeilee koko kaupungin kukkien esittelyssä, joka näkyy keväästä myöhään syksyyn. Vierailijoita varten on tarjolla kokoelma toimintaa, joka kuuluu National Trustin omistamaan Biddulph Grangeen, kuuluisine puutarhoineen, egyptiläisten temppeleineen ja itämaisten pergolaineen. Kaupungissa on kaksi ihastuttavaa maapuistoa tutkittavaksi, ja lyhyt matka Peak Districtin kansallispuistoon tekee tästä kaupungista erittäin suositun kävelijöiden ja retkeilijöiden keskuudessa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144

  • Onko majoituspaikassa Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144 uima-allas?

    Ei, Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144?

    Kyllä, Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144?

    Lähellä majoituspaikkaa Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144 sijaitsevat nähtävyydet ovat Manchester Airport, Old Trafford Football Stadium, Manchester Piccadilly, Manchester Arena, Etihad Stadium, Manchester Victoria Station, City of Manchester Stadium Museum and Tour, Piccadilly Gardens.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144 on?

    Majoituspaikan Butterlands Farmhouse, Pet Friendly In Biddulph, Ref 958144 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.