Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok! (Galveston, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok! (Galveston, Amerikan Yhdysvallat)

Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok!

Valoisa, kauniisti sisustettu koti, patio - koirat kunnossa! The Beachin 'BungalowKalenterimme päivitetään reaaliajassa ja öiset hinnat näkyvät oikein. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja napsauta 'Varaa nyt!'Meksikonlahden värit ja Galvestonin kultainen hiekka heijastuvat tässä rakkaassa mökissä kaupungin sydämessä! Valoisa, kutsuva ja upeasti sisustettu pehmeällä sävyvirta- ja savenkukkavärillä, tämä koti tarjoaa avoimen ulkoasun, runsaasti tilaa ja yksityisen takapihan, joka toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin rannalta. Rentoudu kesätuulen takana, grillaa jotain maukasta rakkaitasi kanssa ja tuntea olosi kotoisaksi, nauttitko hyvistä yöunista tai valmistauduasi päiväksi auringossa.Mikä on lähellä:Tämä koti sijaitsee Galvestonin keskustassa, joten on monia mielenkiintoisia nähtäviä ja tekemistä lyhyen kävelymatkan tai ajomatkan päässä etuovelta. Suunna kolme neljäsosaa mailia etelään merenseinään, jotta voit rentoutua rannalla tai nauttia Galveston Islandin historiallisen huvipuiston huvipuistoista. Osuta liukumäet Schlitterbahnin vesipuistossa viisi mailia länteen, siirry sitten Strandin historialliseen alueeseen tutustuaksesi kauppoihin, ravintoloihin ja taidegallerioihin.Asioita tietää:Ilmainen WiFiTäydellinen keittiöKoiran ystävällinen iltaisinSinun on otettava yhteyttä lisätäksesi useamman kuin yhden koiran varaukseen, jos se sallitaan. 20 dollaria per koira, per yö. Jos lemmikkieläimet sallitaan, ensimmäisen koiran hinta sisältyy lueteltuihin kokonaiskustannuksiin.Pysäköinti Huomautuksia: Pysäköi kadulle. Ei ole nimetty ulkopuolinen pysäköinti. Pysäköi vain missä vain.Vahinkovakuutus: Tälle kiinteistölle tekemäsi varauksen kokonaiskustannukset sisältävät öisin tapahtuvan vahinkojen luopumismaksun (”hallinta”) sekä mahdolliset verot (verovelvollisuudesta luopuminen). (Alennusta voidaan soveltaa vähintään 28 yön oleskeluihin, jos se on sallittua.)Vahinkovakuutus kattaa sinulta jopa 2000 dollarin vahingot kiinteistölle tai sen sisällölle (kuten huonekalut, kalusteet ja laitteet) vahingossa, kunhan ilmoitat tapahtumasta isännälle ennen lähtöä. Vahinkovakuutusmaksu eliminoi perinteisen vakuuden tarpeen.Lisätietoja voi ladata kassasivun 'Vuokrasopimus'.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok!

  • Onko majoituspaikassa Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok! uima-allas?

    Ei, Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok!?

    Kyllä, Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok!?

    Lähellä majoituspaikkaa Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok! sijaitsevat nähtävyydet ovat NASA Johnson Space Center, Seawolf Park, Mardi Gras, Galveston Revival Race, Dickens on The Strand, Postoffice Street Arts and Entertainment District, St Mary Cathedral Basilica, First Presbyterian Church.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok! on?

    Majoituspaikan Bright, Beautifully Decorated Home W/ Back Patio - Dogs Ok! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.