Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool! (Boiling Spring Lakes, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool! (Boiling Spring Lakes, Amerikan Yhdysvallat)

Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool!

Bridgewater-PRIVACY !!! Rannalla !!! 5 makuuhuonetta / 3. 5 sauna / vuodepaikkoja 10 Alpeilla !!! *** Sweatshirt Season Special *** Varaa tämä AMAZING-ominaisuus milloin tahansa 3 yön hissikausi-aikana ALL INCLUSIVE 1050 dollaria-tai - Viikon kesto KAIKKI SISÄLLÖN 1595 dollaria. Tule nauttimaan itsestäsi OKI !!!!!!!!!!!!! Ei sisällä vapaapäiviä!Bridgewater-Absolutely upea, upouusi Oceanfront koti, jossa on oma lämmitetty uima-allas yksityisissä tiloissa, josta on henkeäsalpaavat näkymät rannalle ja suolle. Valitsit istuimen joko etu- tai takakannelta, jotta voit rentoutua ja nauttia uskomattomista saaren ja veden näkymistä. Sijaitsee rauhallisella osalla East Beachin osastoa, jossa on leveät rannat ja hyvin vähän liikennettä, mutta erittäin kätevä kaupalliselle alueelle. Tämän kodin ainutlaatuinen asetus ja yksityinen sillan ajotieltä vahvistavat jo yksityisen rannan alueen. Tämä koti on kaksinkertainen meren puolella kuistia istua takaisin keinutuolit, katsella yli valtameren, nähdä rannalla ja tuntea merituulet kautta hiukset. Kodin sisätilat on sisustettu erittäin tyylikkäästi, joten voit antaa kaikki huolesi ajautua pois ja nauttia lomastasi mukavasti. Avoin pohjaratkaisu mahdollistaa perheen kokoamisen koko yläkertaan. Ruokasalissa ja perhehuoneissa on upeat merinäkymät, joten jopa sisätiloissa on arvokkaat näkymät. Extra ruokailu ulkona yläkerran Ocean Front kuistilla. Kaikissa ylimääräisissä suurissa kuistissa on runsaasti istumapaikkoja, joissa voit nauttia merinäköalasta tai äänestä. Yksi päämakuuhuone sijaitsee yläkerrassa ja alakerrassa on 4 muuta makuuhuonetta. master-1Q, BR2-1Q, BR3-Q, BR4-2T, BR5-2T. Ylellisessä, täysin varustetussa keittiössä on 10 jalkainen saari, johon mahtuu useita nälkäisiä. Keittiössä on myös 32 pullon viinijääkaappi. Tämä saaribaari sopii erinomaisesti viihdyttäm��än kaikkia ystäviäsi täydelliseen buffetiin. Massiivinen suuri huone kattaa täysin kodin meren puolen. Näkemykset ovat yksinkertaisesti henkeäsalpaavia. Videokirjasto, kirjat, palapelit, stereojärjestelmä, CD-soitin ja laajennettu kaapeli. Lähdön siivouspalvelu ja liinavaatteet sisältyvät viikkovuokraukseen. Olkoon 'Bridgewater' missä voit tarttua päivään. Savuttomia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool!

  • Onko majoituspaikassa Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool! uima-allas?

    Kyllä, Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool!?

    Ei, Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool!?

    Lähellä majoituspaikkaa Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool! sijaitsevat nähtävyydet ovat Battleship USS North Carolina, Wilmington International Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool! on?

    Majoituspaikan Bridgewater-privacy! On The Beach! 5 Bedrooms/3.5 Bath/sleeps 10 With Private Pool! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.