Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location (Waikoloa, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location (Waikoloa, Amerikan Yhdysvallat)

Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location

Breezy, tyylikäs koti w / jaetut uima-altaat, kylpytynnyrit ja tennis erinomaisella paikalla Waikoloa Colony Villas # 1304Kalenterimme päivitetään reaaliaikaisesti ja meidän yöpymiset näytetään tarkasti. Syötä haluamasi päivämäärät ja klikkaa 'Varaa nyt!'Ota Hawaiian seikkailu seuraavalle tasolle tämän uskomattoman keinona kaupunkitalon kanssa! Olipa sitten aikaa aurinkoa rannalla, golfia maailmanluokan kursseilla tai ylellisyyttä lomakeskuksissa tai kylpytuotteissa, tämä vuokra on sinulle jotain.Sinun lomasi on hiljaisen umpikujan päässä Big Islandin länsirannikolla. 'A' -Bay Beach on vain lyhyen kävelymatkan päässä ja helppo nauttia rannalla varustetuista tarvikkeista, jotka on varattu vuokraasi. Koe aaltoja roiskuttaen lapset, surffailevat tai pelaavat Dolphin Questin delfiinien kanssa pohjoisessa. Älä unohda golfia! Waikoloa Beach- ja Kings-kurssit ovat sekä kilometrin päässä uudesta kotisi poissa kotoa. Jos haluat viettää päivän lounging, allas on vain lyhyen kävelymatkan päässä.Yhteinen kylpytynnyri, uima-allas ja tenniskentät, jotka tarjoavat keinona keinona, tarjoavat useita tapoja viettää seisokkeja. Kun olet valmis kutsumaan sitä päivälle, vedä autotalliin tilavassa kaupunkitalossa lepoa ja rentoutua. Olohuoneessa on näkymät golfkentälle laajojen ikkunoiden kautta, sekä työpöytä ja ilmainen WiFi. Läheisessä keittiössä on kaikki, mitä tarvitset ruoanlaittoon herkullista juhlaa, ja uima-altaalla olevat jaetut grillit tarjoavat enemmän vaihtoehtoja. Jälkeen herkullinen illallinen vetäytyä yläkerrassa katsella kaapeli-tv makuuhuoneissa, joissa molemmissa on mukavat king-size-vuoteet.Aloita asuminen saari aikaa ja tee varaus tänään!Vuokrausta hoitaa Vacasa Vacation Rentals of Hawaii, LLC.GET #: 088-481-8944-01Pysäköinti Huomautuksia: On runsaasti vierailijapysäköintiä. On yhden auton autotalli, johon voi pysäköidä, mutta ei kaukosäädintä. Pysäköinti ei ole pihalla tai autotallien edessä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location

  • Onko majoituspaikassa Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location uima-allas?

    Kyllä, Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location?

    Ei, Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location?

    Lähellä majoituspaikkaa Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location sijaitsevat nähtävyydet ovat Kailua-Kona International Airport, Waikoloa, Waikoloa Heliport Airport, Waimea-Kohala Airport, Waipi'o Valley, Ocean rider - seahorse farm, Prince Jonah Kuhio Kalanianaole Day, Statehood Day in Hawaii.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location on?

    Majoituspaikan Breezy, Elegant Home W/ Shared Pools, Hot Tubs, & Tennis In A Great Location peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.