Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Brand New To The Rental Family, Pet Friendly, Community Pool (Port Saint Lucie, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Brand New To The Rental Family, Pet Friendly, Community Pool (Port Saint Lucie, Amerikan Yhdysvallat)

Brand New To The Rental Family, Pet Friendly, Community Pool

Upouusi vuokra-perheelle, lemmikkiystävällinen, uima-allas Tälle kodille on saatavana 250 dollarin luotto JOKA tahansa Beach Gear -määrästä. Kun varaat All Conched Out, voit nyt saada Beach Gearin suoraan kotiin. Sinun tarvitsee vain valita vaihde, ja me toimitamme sen sinulle saapumispäivänä!Tervetuloa All Conched Out -kadulle ystävällisessä Boardwalk-naapurustossa. Rentoudu tässä viehättävässä 3 makuuhuoneen 2 kylpyhuoneessa, josta on näkymä lahdelle. Täydellinen kahdelle perheelle, joissa on queen- ja king-makuuhuoneen sviittejä, parivuode kerrossänkyä kolmannessa huoneessa ja kuningatar-vuodesohva. Jokaiselle on tilaa kaikille (nukkuu 10).Suuri huone on täysin varustettu keittiö, baari tuolilla, ruokailutila, iso pelipöytä ja mukava asuintila. Nauti ulkona ruokailusta pääkannen suurella seulotulla kuistilla. Grillaaminen on helppoa uudella kaasugrilli.Yläkerra sopii erinomaisesti aamukahviin ja tähtikatseluun yöllä - joten muista harjata t��htikuviosi! Tarkista sähköpostisi (jos sinun on) nopea WI / FI. Älytelevisiot jokaisessa sarjassa tarkoittavat, että jokainen voi pysyä näytöksissään. Pelien, palapelien, kirjojen, elokuvien ja runsaasti rantalelujen varastossa haluamme, että sinulla on upea loma! Oletko valmis rannalle? Tai uima-allas? Molemmat ovat vain muutaman askeleen päässä!Mikä on lähellä:Kävelymatkan päässä: Nauti herkullisesta grillauksesta The Sand Bucket Smokehouse & Grillissä tai uskomattomia kuubalaisia ruokia Loggerhead Stop -ravintolassa kadun toisella puolella. Scallop Republicissa on 12 Floridan käsityöolutta hanalla, elävää musiikkia, kannenäkymä lahdelle ja maissi reikä. Aivan kadun varrella on Salinas Park, jossa on ratsastusta rannalla, takka ja lahden puolella laituri. Vuokraa kajakki tutkimaan lahtea Happy Oursilta tai polkupyörää ajamaan yli 8 mailin Loggerhead-pyörätietä.Lähellä: Lahden ja Persianlahden kalastus on upea, ja siinä on paljon vaihtoehtoja sekä makealle että suolavesille. Tilaa vene oppaan kanssa löytääksesi parhaat paikat. Osta paikallisesti Port St Joessa ja Apalachicolassa monissa äiti- ja pop-kaupoissa ja ravintoloissa. Nauti St Joseph Bayn osavaltion puskurivarantokeskuksesta ja tutustu muihin luontopolkuihin. Ota ekokierros oppiaksesi tästä hämmästyttävästä alueesta. Auringonlaskun risteilyjä on saatavana ja täydellinen tapa lopettaa päivä. Paljon ravintoloita - kaikki vapaa-ajan mekot - Kap, Port St Joe ja Apalachicola.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Brand New To The Rental Family, Pet Friendly, Community Pool

  • Onko majoituspaikassa Brand New To The Rental Family, Pet Friendly, Community Pool uima-allas?

    Kyllä, Brand New To The Rental Family, Pet Friendly, Community Pool tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Brand New To The Rental Family, Pet Friendly, Community Pool?

    Kyllä, Brand New To The Rental Family, Pet Friendly, Community Pool noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Brand New To The Rental Family, Pet Friendly, Community Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Brand New To The Rental Family, Pet Friendly, Community Pool tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Brand New To The Rental Family, Pet Friendly, Community Pool on?

    Majoituspaikan Brand New To The Rental Family, Pet Friendly, Community Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.