Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course (Los Alcazares, Espanja)

Koko talo/asunto Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course (Los Alcazares, Espanja)

Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course

Uusi 3 huoneen huoneisto 4 hengelle 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, 2 parveketta golfkentällä Asunto 'Serena Golf' Espanjassa viehättävässä kaupungissa Los Alcazaresissa noin 100 km etelään Alicanteesta Välimerellä kauniilla laguunilla 'Mar Menor'. Se on suunniteltu 4 hengelle. Huoneistossa on oleskelu- ja ruokailutila, 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, toisessa suihku ja toisessa kylpyamme, keittiö ruokasalin luukulla, 2 parveketta, kokonaispinta-ala n. 75 neliömetriä.Huoneistossa on täysin varustettu ilmastointi, jääkaappi, astianpesukone, pesukone kuivausrummulla, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, uuni, jossa keraaminen liesi, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat, liinavaatteet, pyyhkeet, TV, musiikkijärjestelmä, joten kaikessa mitä tarvitset.SAT-TV ja ilmainen WiFi.Kompleksissa on 2 uima-allasta ja iso puutarha. Sinulla on upea näköala vierekkäin kauniisti suunniteltuun 'La Serena Golf' -golfkentälle, jossa golfin harrastajat voivat pelata maksua vastaan. Kompleksi on erittäin hiljainen, aivan kuten paikkakin, se ei ole vielä niin täynnä turisteja.5 km pitkällä hiekkarannalla voit rentoutua auringossa ja uida lempeästi viistoon 'Mar Menor' -hotelliin. Erityisen sopiva lapsille, koska voit mennä hyvin pitkälle ja saavuttaa silti vain 50 cm: n vedensyvyyden. Tarjolla on leijalautailua, veneilyä tai muita vesiurheilulajeja.Sää on erittäin mukava ympäri vuoden, talvella päivällä se on harvoin alle 15 astetta. Lämpötila on jo maaliskuussa yli 30 astetta ja se kestää syksyyn.Los Alcázares on espanjalainen kunta Murcian maakunnassa. Se kuuluu Comarca del Mar Menor -yhdistykseen, ja sen pinta-ala on 20 km², sillä oli 15 289 asukasta vuonna 2016, ja se sijaitsee 6 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, Cartagenasta itään, noin 20 km maakunnan pääkaupungista. Mar Menor, suuri laguuni, on maiseman määrittelevä elementti ja on antanut koko Comarcalle nimen.Lähin lentokenttä on Alicante. Saksan eri lentokentiltä on paljon suoria lentoja. Voit joskus saada lentoja hintaan 49 € / henkilö meno-paluulennolla. Voit vuokrata vuokra-auton Alicantessa erittäin halvalla 4 € / päivä. Voin soittaa vakaville vuokranantajille.Asunto voi vuokrata ympäri vuoden. Pitkäaikaiset vuokralaiset ovat myös erittäin tervetulleita. Hinnat pyynnöstä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course

  • Onko majoituspaikassa Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course uima-allas?

    Kyllä, Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course?

    Ei, Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course?

    Lähellä majoituspaikkaa Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course sijaitsevat nähtävyydet ovat de La Mata, Parque Natural de las Salinas de La Mata-Torrevieja, De los Locos, Aquopolis, Torrelamata Sur, Punta Prima, Mil Palmeras, Playa Flamenca.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course on?

    Majoituspaikan Brand New 3 Bedroom Apartment For 4 People 2Br, 2Ba, 2 Balconies On The Golf Course peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.