Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen (Sonoma, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen (Sonoma, Amerikan Yhdysvallat)

Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen

Onnellisen mukavuudet uima-altaalla, poreallas, valtava kannella, polkupyöriä, kaupungin lähellä, takka, grilli Kotimme tarjoaa kohtuuhintaista ylellisyyttä. Rentoudu uima-altaan reunalla, sulaa yksityiseen kylpytynnyriimme, jäähdytä sitten riippumatossa. Aurinkoa valtavalla aurinkoisella kannella tai ruokailla ulkona, kun aurinko laskee kukkuloiden takana. Aja polkupyöriä kaupunkiin (2. 5 mailia) tai paikallisia viinitiloja tai varaa räätälöity yksityinen viinikierros viinioppaidemme kanssa.Keitä gourmet-ateria täysin varustetussa keittiössämme ja päättäkää päivä lasillisella viiniä takapihalla olevan palokammion äärellä, mukava olohuoneen kylpytakissa, nukkua sitten ylellisyydellä ja yksityisyydellä. Jokainen kolmesta makuuhuoneestamme on talon eri päissä. Kukaan ei jaa yhteistä seinää, joten sinä ja vieraasi nauttivat maksimaalisesta yksityisyydestä.Auta meitä sinua suunnittelemaan oma yksityinen viinikierros viinivalintoidesi, viinitilan tyypin tai käyntikohteiden (Canneros, Dry Creek, Napa jne.) Perusteella. Noin 35 viinitilaa sijaitsee 15 minuutin (tai vähemmän) ajomatkan päässä talomme, ja olemme 2. 5 mailin päässä Sonoman keskustan hienoista ravintoloista, kaupoista ja maistajahuoneista. Olemme yhtä etäisyydellä joko Napan laaksoon tai Healdsburg / Dry Creek -viinitilaan (45 minuuttia).Meillä on myös 6 ilmaista polkupyörää ajaaksesi viinitiloihin, Sonoman keskustaan tai vain naapuruston ympärille. Ja viileänä yönä voit sytyttää yhden kahdesta puulämmitteisestä tulisijastamme, käpertyä sohvalla ja valita yli 200 klassisen elokuvan joukosta VHS- ja DVD-levyillä. Tai kirjaudu sisään Netflixiin, Huluun tai Amazoniin wifi-yhteensopivan television kautta. Meillä on myös pingpongpöytä, joka on täydellinen sekä lasten että aikuisten hauskanpitoon, riippumatta siitä kuinka huonosti pelaat! Makuuhuoneessa on Cal-King-sänky ja oma kylpyhuone. Kaksi muuta makuuhuonetta tarjoavat queen-vuoteet. Tarvitsetko kirjan? Valitse yli 300 kirjan joukosta sekä kaunokirjallisuus että tietokirjallisuus - monet matkaoppaat myös seuraavan seikkailusi suunnitteluun.Tule viikon puoliväliin ja nauti syvistä alennuksista!Sonoma County vaatii meitä luettelemaan seuraavat:Käyttöastetodistuksen numero: 1550NHiljaiset ajat: 9–19Enimmäismäärä vieraita: 8Ajoneuvojen enimmäismäärä: 3Auta pitämään loma-asuntoja laillisina tukemalla lisensoituja loma-asuntoja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen

  • Onko majoituspaikassa Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen uima-allas?

    Kyllä, Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen?

    Kyllä, Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen?

    Lähellä majoituspaikkaa Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen sijaitsevat nähtävyydet ovat Napa Valley Marathon, Golden Gate National Recreation Area, Carmel Beach, Robert Mondavi Winery Tours, Opus One Winery, Muir Woods National Monument, Napa Valley Film Festival, Carneros Vineyard Race.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen on?

    Majoituspaikan Blissful Comfort, Hot Tub, View, Huge Deck, Bikes, Bbq, Cooks Kitchen peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.