Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake (Horsefly, Kanada)

Koko talo/asunto Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake (Horsefly, Kanada)

Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake

Birch Haven - Luxury Lakefront Mökki koskematon Horsefly Lake Rentoudu Birch Haven, ylellinen Lakefront mökki koskematon Horsefly Lake, British Columbia (BC), joka tarjoaa perheellesi ja ystävillesi ihana ja rentouttava loma kokemus. Aurinko suuteli päivää laiskotellen telakka välissä rauhassa ui viileä, kristallinkirkas vesi. Lempeä tuulet pois järvestä. Lämmin kuutamossa hyvässä seurassa vieressä nuotion n hehkun. Erilaisia ​​ulkoilu luonnossa leikkipaikka. Ja loppujen lopuksi, uppoaa untuvainen mukavuutta ja ajelehtia pois ...Birch Haven on kaunis, hyvin varustettu Lakefront mökki Horsefly järven noin 1200 neliöjalkaa asuintilaa myös keittiö ja 2 kylpyhuonetta. Valoisa avoin käsite olohuone upea järvinäköala suurista ikkunoista. Kahden makuuhuoneen parvi. Nukkuu 6 mukavasti, vaihtoehtoja enemmän. Suuri aurinkokansi ulkokalusteet, pieni jääkaappi ja palo kuoppaan kaikki järven rannalla. Yksityinen laituri, joka yhdistää veneen, kun lanseeraus on helppoa lääninpuistossa järven yli. 220 jalkaa yksityistä ranta-aluetta, jossa on loiva yksityinen pikkukiviranta. Suuri piha, jossa on litteät leikkialueet. Pesukone, kuivaaja, mikroaaltouuni ja Wi-Fi. Täysin varusteltu, lakanat ja pyyhkeet mukaan.Alumiini soutuvene vieraiden käyttöön. Suuri ajotieltä kanssa Autojen pysäköinti. Konkreettisista julkisten veneiden Provincial Park järvelle. Helppo pääsy asutulla mutta yksityisellä alueella.Sinulla on yksinomainen käyttö 2. 5 hehtaarin kiinteistöön, joka rajoittaa kruunun maata kahdella puolella. Hosts ovat vain tiellä, jos tarvitset apua mitään.Katso 'Lue lisää omistajasta' -osiosta lisää vierailijoiden kommentteja muilta alustoilta ja suoria varauksia.Kesäkauden viikkovuokraus vain: lauantaista lauantaihin. Muut vuodet vähintään kolme yötä.Hinnat perustuvat 4 hengelleMuita vieraita $ 20 / night / person5-vuotiaat lapset ja veloituksetta- 50% takuumaksu varauksen yhteydessä- Jäljelle jäävä 50% tasapaino ja palautettava vakuus (vahinko) 500 dollarin talletus. 00, ja palauteta siivousmaksu 150 dollaria. 00 johtuu 30 päivää ennen vuokra-ajan alkuaTupakointi kiellettyEi sovi lemmikkieläimilleEi juhlia tai tapahtumiaSisäänkirjautuminen tapahtuu milloin tahansa klo 16.00 jälkeenTutustu klo 11.00Alle 26-vuotiaat eivät saa vuokrata koivua, paitsi jos kyseessä on perheloma.Hiljainen tunnin kuluttua kaksikymmentäkolme huomioiden naapureita.Paarma Järvi on 55 km pitkä koskematon erämaa järvi sijaitsee Cariboo aluetta Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa ja sijaitsee noin 80 kilometrin päässä Williams Lake, British Columbia ja noin 10 km päässä historiallisesta Kultakuume kylä paarma (väkiluku 1000). Järven ja lähiympäristössä tarjoavat monia aktiviteetteja kuten kalastus, veneily, purjehdus, vaellus, maastopyöräily, uinti, vesiurheilu, sightseeing, metsästys, hiihto ja moottorikelkkailu sekä luova valitus, kuten Taiteiden Fly (musiikki, tanssi ja taidefestivaali) heinäkuussa.Wij spreken NederlandsWir sprechen Deutsch

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake

  • Onko majoituspaikassa Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake uima-allas?

    Ei, Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake?

    Ei, Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake?

    Lähellä majoituspaikkaa Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake sijaitsevat nähtävyydet ovat Williams Lake Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake on?

    Majoituspaikan Birch Haven - A Luxury Lakefront Cottage On Pristine Horsefly Lake peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.