Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand (Deltebre, Espanja)

Koko talo/asunto Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand (Deltebre, Espanja)

Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand

Benifer, unelma talo, iso perhe, koirat sallittu, virallinen koiraranta Tämä kaunis ja suuri omakotitalohuvila tarjoaa 12 hengelle paljon tilaa rentoutumiseen n. 220 m² asuintilassa. Lomahuvila on noin 3 minuutin kävelymatkan päässä Riumarin vartioidulta hiekkarannalta. Kahdessa kerroksessa on yhteensä kuusi makuuhuonetta ja 4 kylpyhuonetta, oleskelu- ja ruokailutila sekä erillinen keittiö. Suuret ja valoisat huoneet kutsuvat viettämään rentouttavaa perhe- tai ryhmälomaa kanssamme.Pohjakerroksessa on iso tilava olohuone, jossa mukava ruokailutila. Kutsuttavan suuri ruokapöytä tarjoaa kaksitoista ihmistä runsaasti tilaa ihanan viihtyisään kokoontumiseen. Hänen kauniissa ja uudenaikaisessa keittiössä voidaan loihduttaa perheen ja ystävien herkkuja. Löydät myös kaksi tilavaa kylpyhuonetta ja kolme suurta makuuhuonetta alakerrassa, joista voit nauttia auringonnoususta sängystäsi.Yläkerrassa on kaksi suurta kylpyhuonetta ja kolme tilavaa valoisaa makuuhuonetta. Tässäkin voit antaa nousevan auringon herättää sinut ja kokea unenomaisen auringonnousun. Jokaisesta näistä makuuhuoneista pääset tilavalle aurinkoterassille.Aloita päiväsi runsalla aamiaisella katetulla terassilla. Voit myös seurata talon sisäistä uima-allasaluetta täältä, joten voit aina seurata lapsiasi silloin, kun roiskutaan uima-altaalla. Anteliaasti suunniteltu välimerellinen puutarha tarjoaa sinulle paljon tilaa palautua stressaavasta jokapäiväisestä työstäsi. Runsaan auringon lisäksi kiinteistössä on varjoisat lepo- ja viipymispaikat. Autotalli ja pysäköintitila kiinteistössä ovat käytettävissä ajoneuvoillesi. Jos tarvitset ylimääräisiä pysäköintipaikkoja, löydät ne suoraan kiinteistön edestä.laitteet:Täysin ja hyvin varusteltu pieni varasto, astianpesukone / pesukone, jääkaappi / pakastin, liesi ja uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, satelliitti TV, radio. Tässä loma-asunnossa on myös ilmainen Internet-yhteys (WLAN) vieraillemme. turvallisuus:Koko kiinteistö (n. 650m ²) on aidattu ja lukittava. Kaikki kiinteistön ovet ovat lukittavat. Kaikissa ikkunoissa on ikkunaluukut ja ikkunaluukut.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Wi-Fi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand

  • Onko majoituspaikassa Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand uima-allas?

    Kyllä, Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand?

    Kyllä, Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand?

    Lähellä majoituspaikkaa Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand sijaitsevat nähtävyydet ovat PortAventura Park, Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, Cap Salou, Platja de Llevant, Riumar, Estación de tren, Les Cases d'Alcanar, Bonmont.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand on?

    Majoituspaikan Benifer, Traumhaus , Große Familie, Hunde Erlaubt, Offizieller Hundestrand peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.