Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città. (Ferrara, Italia)

Koko talo/asunto Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città. (Ferrara, Italia)

Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città.

Kaunis ja tilava huoneisto, jossa autotalli, antiikin palatsissa kaupungin keskustassa. Huoneisto on tilava ja toimiva, sijaitsee arvostetulla Palazzo Strozzi Bevilacqua-'500, jonka Biagio Rossetti, sydämessä renessanssin kaupunki, yhden korttelin päässä Diamond Palace jossa Pinacoteca ja jossa on tärkeimmät maalaus näyttelyitä. 15 minuutissa pääset katedraali ja Estensen linna puutarhat ja muurit ympäröivät kaupungin, johon on vielä muutamia maatiloja, keskiaikaisen kaupungin. Ja suuret ikkunat voit nauttia upea näköala Piazza Ariostea ja Palazzo Massari sen kaunis puisto. Lopuksi, hyödyntäen strateginen sijainti kaupungin suhteen tiet, reilussa tunnissa, voit päästä Venetsiaan, Ravenna, Mantovan ja Bolognassa vain puoli tuntia. Asunto on jaettu kahteen tasoon, seuraavasti: sisääntulo, olohuone, keittiö makuuhuone ja kylpyhuone alakerrassa; kerroksen parvella makuutila (kolme paikkaa), kylpyhuone, pukuhuone. Se on kaikki mukavuudet: kaksi kylpyhuonetta, ilmastointi, pesukone, mikroaaltouuni, astiat. N. B. Majoituksen hintaan OSOITTAMAN ei sisällä kustannustekijöitä sähkön ja kaasun tulee varmasti ALOITTAA MUKAISESTI todelliseen kulutukseen, kun yhä 'jäljempänä kuvatuista eli kysyä yksityiskohtaisempaa tietoa omistajalle. kiitosHintatiedot: Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lautasliinat ja pöytäliinat ruokapöytään. 2 polkupyörää tutustua kaupunkiin ja ympäristöön. CHARGE alla, eivät sisälly hintaan jotta ei rasittaisi lisäkustannuksia johtuen prosenttiosuus varauksen johtaja, koska tämä on pelkkä korvausta kuluista. Mahdollisuus vuokrata autotalli samassa rakennuksessa, 50 euroa viikossa; Tourist vero: 1,5 € / hlö. 5 päivää max.; Muut lisäkustannukset eivät sisälly hintaan: Loppusiivous: € 40; Sähkö: 0,40 / kW; Kaasu: 0,80 / MC. MENEKKI LIMITED ei tarvita ei ole hyvityksiä.Lisätietoja vuokra hinnat. Hintaan kuuluvat: liinavaatteet ja pyyhkeet ja 2 polkupyörää mennä ympäri. On mahdollista pysäköidä auton yksityinen pysäköintialue samassa rakennuksessa (50 € / viikko)Yli majoitus vero Ferrara ei sisälly hintaan asunnon. (1,5 € / hlö. Max. 5 päivää)Lisämaksut:Loppusiivous € 40,00Sähköä ilmastointi (0. 40 / kW) tai kaasun lämmitys, jos niitä käytetään (0,80 / kuutio / m)- Advance: vähintään 40%Vahinko talletus: 200

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città.

  • Onko majoituspaikassa Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città. uima-allas?

    Ei, Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città.?

    Ei, Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città.?

    Lähellä majoituspaikkaa Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città. sijaitsevat nähtävyydet ovat Bologna Centrale, Piazza Maggiore, Airport Bologna Guglielmo Marconi, Adria International Raceway, Fontana del Nettuno, BolognaFiere, Renato Dall'Ara Stadium, Fiera di Santa Lucia.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città. on?

    Majoituspaikan Bellissimo E Ampio Appartamento, Con Garage, In Antico Palazzo In Centro Città. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.