Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m (Santiago de la Ribera, Espanja)

Koko talo/asunto Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m (Santiago de la Ribera, Espanja)

Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m

LUXURY VILLA-4 CHERS-LÄMMITYS PRIVATE POOL 10X4-BEACHES 500M-CLIM-WIFI-BBQ Tule viettämään unelma loma tässä uudessa ja uudessa huvilassa, riippumaton ja ylellinen 140 m2 2-8 hengelle, etelään päin, yhdellä tasolla, täysin ilmastoitu ja kauniilla 600m2: n tontilla, jolle suuri pöytä Ping-pong on myös käytettävissäsi. Voit nauttia auringosta koko päivän hyvin suurella uima-altaalla (10 m x 4 m), joka voidaan lämmittää 28 °: een sesongin ulkopuolella (pyynnöstä ja lisämaksusta).Kiinteistö sijaitsee 500 metrin päässä Santiago De La Riberan kauniista hiekkarannoista Mar Menorissa Alicanten ja Cartagenan välillä Costa Calidassa, jossa nautimme vähintään 315 aurinkoista päivää vuodessa. Se on lähellä kaikkia kauppoja, baareja ja ravintoloita (200 - 500 m) ja golfkenttiä (5 km). Huvila koostuu kauniista amerikkalaisesta keittiöstä, joka on hyvin varusteltu (astianpesukone, induktioliesi, uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin ja kahvi Tassimo). Se on avoinna hyvin suurelle ruokailuhuoneelle ja olohuoneelle, jossa on takka , erittäin suuri 50 tuuman litteä näyttö ja sininen-ray-DVD-soitin. Siinä on 4 kaunista makuuhuonetta, 2 king-size-vuodetta 180X200, 1 queen-size-vuode 160X200 ja viimeinen 2 vuodetta 90X190, (pinnasänky ja syöttötuoli pyynnöstä) 2 kylpyhuonetta, joissa kullakin erittäin suuri suihkukaappi, toisessa pesukone ja kuivausrumpu. Voit syödä ulkona sokeiden varjossa tai sinulla on myös kesäkeittiö, jossa on suuri kaasupatukka. Jotta voit nauttia kaikkialla läsnäolevasta auringosta ja mukavuudestasi, 8 aurinkotuoleja, joissa on päivänvarjot ja pergolat, ovat käytettävissäsi hyvin suuren yksityisen uima-altaan ympärillä, joka on varustettu myös lämpöpumpulla, joka lämmittää sen 28 °: een. Mukavuus on pieni kylpyhuone, jossa wc ja pesuallas lähellä uima-allasta ja aurinkosuihku. Voit helposti syöttää ajoneuvosi (2) kylän puolelle. Omaisuus on myös hälytysjärjestelmä ja turvallinen tallettaa arvot ja voit keventää matkatavaroiden, kaikki liinavaatteet tarjotaan, lakanat, pyyhkeet ja pyyhkeet. rantapyyhkeet. Olemme tehneet kaikkemme varmistaaksemme, että sinulla on suuri aurinkoinen loma ja että tunnet olosi kotoisaksi ja Ranskan omistajat, jotka asuvat 2 km: n päässä, luovuttavat avaimet huvilalle ja ovat käytettävissäsi. tarvittaessa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m

  • Onko majoituspaikassa Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m uima-allas?

    Kyllä, Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m?

    Ei, Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m?

    Lähellä majoituspaikkaa Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m sijaitsevat nähtävyydet ovat de La Mata, Parque Natural de las Salinas de La Mata-Torrevieja, De los Locos, Aquopolis, Torrelamata Sur, Punta Prima, Mil Palmeras, Playa Flamenca.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m on?

    Majoituspaikan Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.