Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies (Flat Rock, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies (Flat Rock, Amerikan Yhdysvallat)

Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies

Bella Vista, 'Oikeat' upeat näkymät Blue Ridge Parkwayltä savukkeille Kuvittele itseäsi istuen lasitetulla / turvatarkastuskuistilla auringonlaskun aikaan, näkymä Smoky-vuorille ja siemaillen lasillinen ilmaista viiniä. Se ei parane paljon paremmin kuin kesä, talvi, kevät ja syksy. Kolmen makuuhuoneen kahden kylpy maan mökissä on kaikki modernit mukavuudet ja maan hurmaa. Jos olet pari, joka haluaa päästä eroon kaikesta tai monen sukupolven perhe, jolla on loma, kokoontua, Bella Vista on sinulle sopiva! Pääkerroksessa on avoin suunnitelma, suuri huone, täysin varusteltu iso keittiö, jolla voit valmistaa hyviä aterioita perheelle ja ystäville. Kesäkeväällä ja syksyllä löydät tuoreilla yrtteillä täytetyt ruukut, joita voi korjata ... jopa tomaatit! Meillä on ihana ruokailutila, jossa on antiikkinen viljelijöiden pöytä ja iso mukava olohuone, jossa on kaasutakka ja satelliittitelevisio (vaikka ikkunoista avautuva näkymä ja kuistilla lasitettu lauta, jossa on neljä keinutuolia, oleskelutilasta, tarjoavat upean luonnonkauneuden ) ... pääkerroksessa on kaksi makuuhuonetta, joissa queen-vuoteet, makuuhuoneessa on kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella. Alemmassa kerroksessa on makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodetta ja pelihuone / satelliitti-tv. Kaasulämmitin, pingispöytä ja biljardipöytä, jossa runsaasti tilaa perheelle. Olemme varastaneet talon kirjoja, pelejä, palapelit ja DVD-levyt sinä yönä, johon haluat vain jäädä. Talosta on kolme kannet, joista kaikista on panoraamanäkymät; Yläkerrassa on puu- ja hiilipolttogrilli ja alakerrassa on kaasugrilli, palokammio ja mukavat adirondak-tuolit istumiseen ja näkymän ja raikkaan ilman nauttimiseen. Siellä on nurmikko, jossa on hedelmälaakeroivia puita, jos olet onnekas siellä olemiseen kauden aikana. Asensimme upouusi pesukone ja kuivaaja, kun kunnostuimme vuonna 2013 ja talo on täysin ilmastoitu kesällä (vaikka haluat ikkunat avata raikkaiksi viileinä kesäiltoina) ja uunin talveksi. Vuokraus on neljä vuodenaikaa. Meillä on mukavasti 6 henkilöä, vaikka voimme nukkua 8 .. kaikista liinavaatteista, kylpytuotteista, astioista, kattiloista ja pannuista sekä muista välttämättömistä ... kaapit ovat täynnä mausteita, öljyjä, etikkaa , sinapit ja muut tukipisteet, jotta voit aloittaa keittokokemuksesi. Olemme heittäneet suuria illallisjuhlia ja grillata ystäville ja perheelle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies

  • Onko majoituspaikassa Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies uima-allas?

    Ei, Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies?

    Kyllä, Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies on?

    Majoituspaikan Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.