Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment (Levera, Grenada)

Koko talo/asunto Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment (Levera, Grenada)

Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment

Kauniisti kalustettu ja moderni itsenäinen yhden makuuhuoneen huoneisto AvaruusSuuri, valoisa, ilmava huoneisto, täysin varustettu korkeatasoisesti. Suuri kylpyhuone WC: llä, pesuallas ja märkä huoneen tyyli suihku. Makuuhuone on UK-king-size-vuode, vaatekaappi ja peilipöytä ja uusi kattotuuletin. Suuri avoin olohuone kahdella kaksinkertaisella sohvalla, aamiaispöydällä ja ulosteella sekä moderni hyvin varustettu keittiö, jääkaappi ja kaksi rengas-induktiokeittotaso. Oma oma aidattu veranta ja portti ja oma sisäänkäynti tasolle, josta on näkymä suuri puutarha, patio pöytä ja tuolit ja suorat merinäkymät. Pysäköinti ajaa.Vieraan sisäänpääsyJaettu asema, jossa on runsaasti pysäköintitilaa. Oma sisäänkäynti asuntoon, joka sijaitsee perhehuoneiston alapuolella. Täysin itsenäinen huoneisto yhteiskäytössä puutarhojen omistajan kanssa.Vuorovaikutus vieraiden kanssaAsumme päärakennuksessa, ja voimme saada apua ja neuvoja koko lomasi ajan. Denis on syntynyt Grenadassa, joten hänellä on laaja tietämys kaikesta mitä haluatte nähdä ja tehdä saarella, kaikki parhaat vierailupaikat ja syödä jne. Meillä on kaksi ihanaa ystävällistä koiraa, jotka rakastavat ylimääräisiä kävelyretkkejä halukkaiden vieraiden kanssa ja ovat erinomaisia hälytyskoiria.NaapurustoBathway on erinomainen kauneuden alue, joka sijaitsee rauhallisella asuinalueella. Ystävälliset paikalliset käyttävät rannalla säännöllisesti, vaikka se on hyvin hiljainen viikon aikana ja koulun ulkopuolella. Turvallinen uinti on merkitty riutta ja on hengenpelastaja päivän aikana. Kalastusta voi tehdä kallioilla vastapäätä tasaa tai rannalla. On olemassa useita rantabaareja, jotka myyvät paikallista rommia, ja kaunis ravintola, jota ylläpitää Grenadian ja hänen itävaltalainen aviomiehensä (hyvää herkullista ruokaa). Paikallinen maa ja kallio kävelee Levera-rannalle (uhanalaisten nahkatuulikoiden pesintäalue), Levera-kansallispuistoon ja järvelle, ja Savan Swazee. Suurin osa säännöksistä on ostettavissa Sauteursista noin 5 mailin päässä tai suuremmasta liikenteestä Grenville noin 10 mailia. Pieni myymälä on Salleen joella, 15 minuutin kävelymatkan päässä.Getting AroundPaikalliset bussit River Salleesta, noin 15-20 minuutin kävelymatka, vie sinut Grenville (muutos St Georges) ja Sauteurs (lähin ostoskaupunki). Auto on suositeltavaa, mutta ei ole välttämätöntä, varsinkin jos haluat kävellä pitkin rannikkoa reittejä kiinni bussi. Bussit River Salleesta ovat erittäin halpoja ja säännöllisiä ja pysähtyvät hakemaan sinut ja pudottamaan sinut pyynnöstäsi.Muita huomautuksiaVoimme järjestää retkiä saarelle ja kokoelmaan (hintaan) lentokentältä. Pesukoneen käyttö talossa on saatavilla lisämaksusta. Ympäristötuntemuksen ansiosta olemme päättäneet olla sopivassa ilmastoinnissa, mutta talo on luonnollisesti jäähtynyt merituulesta johtuen. Tuulta takaa myös, että hämähäkit ja hiutaleet häiritsevät harvoin!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Wi-Fi
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment

  • Onko majoituspaikassa Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment uima-allas?

    Ei, Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment?

    Kyllä, Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment sijaitsevat nähtävyydet ovat Grenada Golf Course, Old Pearls Airport, Carenage, Dougladston Estate & Barracks, St George's Market Place, Cathedral of the Immaculate Conception St Georges, Saint Georges Anglican Church, Grenada Carnival.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment on?

    Majoituspaikan Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.