Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access (Longboat Key, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access (Longboat Key, Amerikan Yhdysvallat)

Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access

Kauniisti sisustettu rantahotelli uima-altaalla ja kylpyläalueella 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta (vuodepaikkoja 6) Sijaitsee rauhallisella kanavalla, josta on näkymät kauniille seitsemän hehtaarin luonnonsuojelualueelle lyhyen kävelymatkan päässä rannalta. Yksityinen uima-allas ja lämmitetty spa. Yli 12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita. Huomaa, että tämä on savuton ominaisuus.Kotimme on äskettäin päivitetty uudella keittiöllä, graniittitiloilla ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla laitteilla ja kaikilla tarvikkeilla, joita tarvitset upeaa ateriaa varten! Keittiö, perhehuone ja makuuhuone avaa suuren lanai-alueen ja uima-altaan, josta on näkymät vesiväylälle. Kotimme on ihanteellinen viihdyttämiseen tai rentoutumiseen Floridan tuulen takia! Koti on varustettu suurella ulkogrillillä, katettuja istuimia koko ryhmälle. Perhehuoneessa on uusi nahka nukkuja, joka nukkuu 2. Uusi 48-tuumainen taulutelevisio, kaapeli-TV ja langaton FIOS Tuo kannettava tietokone, IPAD ... ja rentoudu missä vain haluat. Äskettäin lisätty 42 tuuman taulutelevisio ulkopuolella ja ihana riippumatto.Makuuhuoneessa on kuningas, Serta-kiinteä patja ja taulutelevisio, jossa on Tommy Bahama -kalusteet. Master-liukulasiovi avautuu ihana kalustettu veranta, josta on näköala upeaan uima-altaaseen, kylpylälle, josta on ihana näkymä vesille. Päivitetty pääkylpy on varustettu kävelyllä suihkulla ja erillisellä pukuhuoneella.Toinen makuuhuone sijaitsee yläkerrassa ja siinä on uusi queen-size-vuode, taulutelevisio ja kaikki uudet makuuhuonekalusteet. Siinä on iso kuva-ikkuna, josta on kauniit näkymät vesiväylälle, mangrovepuille ja uima-altaalle. Kolmas makuuhuone, jonka olemme nimittäneet ananastudioon, on hiljattain päivitetty uudella parivuode. Yläkerran kahden makuuhuoneen vieressä on päivitetty kylpyhuone. Alakerran kerrokset ovat terrazzoa ja yläkerrassa kovat puulattiat.Äskettäin lisätty uusi linjan huippuluokan yksikkö ja metallikatto.Tule nauttimaan paratiisista!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access

  • Onko majoituspaikassa Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access uima-allas?

    Kyllä, Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access?

    Kyllä, Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access sijaitsevat nähtävyydet ovat Siesta Key Beach, The Pier, Sarasota Bradenton International Airport, Hotel Indigo Sarasota - an IHG hotel, De Soto National Memorial, John and Mable Ringling Museum of Art, Sarasota Classic Car, The Resort at Longboat Key Club.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access on?

    Majoituspaikan Beautifully Decorated Waterfront Home With Pool & Spa Deeded Beach Access peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.