Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Beautiful Vancouver Island Beach House (Bowser, Kanada)

Koko talo/asunto Beautiful Vancouver Island Beach House (Bowser, Kanada)

Beautiful Vancouver Island Beach House

Kaunis Vancouver Island Beach House Hotelli sijaitsee vain 45 minuutin pohjoiseen Nanaimo, lähellä Bowser, on viehättävä Deep Bay. Meidän tyylikäs rantahotelli kotiin sijaitsee 2 km Highway 19 ja ainutlaatuisella paikalla lähellä loppua Deep Bay sylkeä. Omaisuus on 100 jalkaa kävelymatka Ocean Beach Front ja tarjoaa upeat näkymät Baynes Sound, Chrome Island Lighthouse ja Denman Island.Talo on täysin remontoitu ja on täysin kalustettu. Tilavassa olohuoneessa on upeat merinäkymät, ja huone on sisustettu tyylikkäästi suurella nahka-osalla, joka on 50-tuumainen taulutelevisio. Täysin varusteltu keittiö ominaisuuksia uuden ruostumattoman laite paketti kuten liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, side-by-side jääkaappi vedellä ja jääpalakone, ja suuri ruokapöytä. Koti tarjoaa kolme makuuhuonetta, kaksi mukavaa king size-vuode ja toisessa kaksi parivuodetta. Hiljattain remontoitu makuuhuone avautuu merelle ja pääsee etupihalle. Remontoitu viisikuvioinen kylpyhuone sisältää kaksoisallas. Pesutupa on täysikokoinen pesukone ja kuivausrumpu sekä sänky.Lisäpalveluihin kuuluu WIFI, kaasu BBQ, ulkosuihku, kaapeli-tv, DVD-soitin ja erilaisia ​​lautapelejä. Kaikki lakanat ja pyyhkeet sisältyvät.Kiinteistössä on useita ulkotiloja viettää päivän ja nauttia auringonlaskuista ja auringonlaskuista. Katsella tähtiä on hämmästyttävä liian! Alhainen vuorovesi, hiekkalaatikko ulottuu edessä omaisuus tarjoaa täydellisen paikan tutustua rannalle. Katso veneitä tulemaan ja menemään, ihailemaan kohoavaan Eaglesiin ja nauttimaan paikallisen tiivisteen siirtomaa. Tuo kamera ja kaapata todellisen kauneuden West Coast elämäntapa ja sen meren elämää.Ulkona harrastaja; käydä jonkin alueen maailmanluokan golfkentillä, pelata tennistä, harjata mailia rannoilla, hiihtää Mount Washingtonin kukkuloilla, tutkia lähellä Strathcona-puistoa tai käydä päiväretki Long Beachille Vancouverin saaren länsipuolella ja kokea Kanadan paras surffaus.Lähistöllä oleva venesatama tarjoaa veneen laukaisun ja tarjoaa hiljattain remontoidun Ship and Shore -ravintolan vain lyhyen kävelymatkan tiellä.Älä missaa tutustuen lähistöllä yhteisöjä samoin, Campbell River, Courtenay, Comox, Bowser ja Qualicum Beach. Ostokset, hienot ravintolat ja kuuluisa länsirannikon vieraanvaraisuus toivottaa sinut tervetulleeksi, missä ikinä käännyt.Alle kymmenen minuutin päässä ovat Bowserin mukavuudet, mukaan lukien ruokakauppa, viinakauppa, rautakauppa, luottolaitos ja huoltoasema.Meidän Beach House on varustettu kaikilla mukavuuksilla, jotta vierailusi rentouttava ja hauska. Voit nauttia oman ranta-talon yksityisyydestä ja rauha mukavuuden mukavuudet lähellä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Vancouver Island Beach House

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Vancouver Island Beach House uima-allas?

    Ei, Beautiful Vancouver Island Beach House ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Vancouver Island Beach House?

    Ei, Beautiful Vancouver Island Beach House ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Vancouver Island Beach House pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Vancouver Island Beach House tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Vancouver Island Beach House?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Vancouver Island Beach House sijaitsevat nähtävyydet ovat Port Alberni (Alberni Valley Regional) Airport, Qualicum Beach Airport, CFB Comox, Courtenay Airpark, Powell River Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Vancouver Island Beach House on?

    Majoituspaikan Beautiful Vancouver Island Beach House peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.