Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops! (Kings Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops! (Kings Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops!

Kaunis Tahoe Remodel - Kävele rannalle, ravintoloihin ja kauppoihin! Tämä vuonna 1947 rakennettu hytti on uusittu modernein mukavuuksin varustettuna, mutta se on edelleen täynnä Old Tahoe -hurmaa, ja olemme peittäneet sen hiukan tyylikkäästi. Uudet ruostumattomasta teräksestä valmistetut kodinkoneet keittiössä, joissa on uudet laskurit ja mittatilaustyönä valmistettu mosaiikkitanko. Keittiö täysin varustettu kaikilla tarvittavilla astioilla, kattiloilla ja pannuilla, ruokailuvälineillä, sekoittimella, tehosekoittimella, viinihyllyllä jne. Brasilialainen marmori- ja graniittialus uppoaa kylpyhuoneessa, jossa on vintage-amme ja suihku. Makuuhuoneen alakerrassa on king size 4 -julkaisu, yläkerrassa on king- ja hirsisänky. Kaikissa vuoteissa on uudet patjat, joissa laadukkaat vuodevaatteet ja tyynyt, sekä tuoreita uusia liinavaatteita. Pac N Play ja syöttötuoli mukana. 3 televisiota (kaapeli) - yksi jokaisessa makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Olohuoneen televisiossa on DVR ja DVD-soitin ja valtava DVD-kirjasto. Tarjolla olevat pelisarjat - dominossa, ruudussa, pokeri, bingo, monopoli jne. Tämä pieni jalokivi on erinomaisella paikalla vain 5 minuutin kävelymatkan päässä järvestä, ravintoloita, kauppoja, vuokrat. Northstar, Diamond Peak, Mt Rose, Homewood, Squaw Valley ovat vain 15-25 minuutin ajomatka kumpaankin suuntaan. Lähin golfkenttä on vain 2 minuutin ajomatkan päässä. Koti sijaitsee kulma-alueella viehättävässä Kings Beach -yhteisössä, joten pääsy on täydellinen lumisille talvikuukausille. Takakuistilla sopii erinomaisesti suksien ja lennolle varustettavien laitteiden varastointiin. Kesäkuukausina tarjoillaan takapiha rentoutumiseen riippumatossa, kaasulämmitin mallaattien paahtamiseen, kaasugrilli ja piknikpöytä nauttiaksesi kesäruoista. Mukana olevaa rantaa varten on 6 rantapyyhettä, rantaleluja, 6 rantatuolia, 2 aurinkovarjoa, piknikkori ja jäähdytin sekä vaunu kaiken kantamiseksi. Kings Beachin kaduilla varustetaan 4 polkupyörää ja kolmen miehen kajakki, joka voi myös olla yksin. Se on rullalla, jotta vierität kätevästi rantaan. Tästä upeaksi sisustetusta mökistä, joka on enemmän kuin mökki, on vain laatu, mukavuus ja viehätys. Se on koti, josta haluamme sinun nauttivan uudestaan ja uudestaan. Sopivasti sitä kutsutaan 'Cabin Elegance!'

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops!

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops! uima-allas?

    Ei, Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops!?

    Ei, Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops!?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops! sijaitsevat nähtävyydet ovat Northstar Ski Resort, Lake Tahoe, Squaw Valley, Cable Car, Boreal, Heavenly, Reno-Tahoe International Airport, Hot August Nights.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops! on?

    Majoituspaikan Beautiful Tahoe Remodel - Walk to Beach, Restaurants & Shops! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.